De manier waarop blockchain je business gaat veranderen

Hoe Blockchain je business gaat veranderen - Iquality

Introductie

We zijn ervan overtuigd dat blockchain heel belangrijk gaat worden

Steeds meer bedrijven, instellingen en overheidsorganisaties raken geïnteresseerd in de mogelijkheden die blockchain technologie biedt. In eerste instantie stellen ze ons vooral de vraag: wat is het? We zijn ervan overtuigd dat blockchain heel belangrijk gaat worden, maar ook dat niemand nog precies weet hoe belangrijk en voor welke toepassingen. Blockchain duikt ongetwijfeld op in sectoren waar nu nog niemand aan denkt. Tegelijkertijd zal de oude technologie niet zomaar overal vervangen worden. Download de whitepaper en krijg antwoord op vele vragen.

Iedere dag slimmer

Wil je ook graag dingen in je organisatie slimmer doen?

Download de whitepaper

De opkomst van blockchain

De term blockchain is onlosmakelijk verbonden met bitcoin. En dat is niet zo vreemd. Door de introductie van deze munteenheid en de enorme publiciteit eromheen is de technologie bij een groot publiek bekend geworden. En hoewel er veel is geschreven over bitcoin, is het toch vooral de blockchain technologie erachter die revolutionair is. Bitcoin en andere cryptocurrency als litecoin, peercoin en ripple zijn maar enkele van de vele mogelijke mogelijkheden die blockchain biedt. Je kunt er bijvoorbeeld ook mee vastleggen wie welke eigendommen bezit. En de transacties die met blockchain worden vastgelegd hoeven niet per se betalingen te zijn. Het kunnen bijvoorbeeld ook stappen in een logistieke keten of een productieproces zijn.

Blockchain whitepaper

Met deze whitepaper willen we nog meer organisaties en mensen bij ons onderzoek en onze experimenten betrekken. Niet alleen techneuten, maar zeker ook business managers, product owners, startups of gewoon mensen met een interessant idee. Binnen alle sectoren. Daarom beginnen we bij het begin. We leggen kort uit wat blockchain is, noemen enkele mogelijke toepassingen ervan, gaan in op de voor- en nadelen, kijken naar trends en verwachtingen en noemen enkele interessante conclusies.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

Ons doel is om mensen elke dag slimmer te maken. 

John van Beek

Word ook elke dag slimmer

[curious information]
Hoe kunnen we u helpen?
Mag Iquality uw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over onze privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.