Bezoek ons tijdens TechDays 2016

Bezoek ons op TechDays 2016 - Iquality en Microsoft

Introductie

Bezoek ons tijdens TechDays 2016

Iquality is dit jaar aanwezig tijdens de Microsoft TechDays in RAI Amsterdam. Je vindt ons op het mega Mobile Experience gebied van onze partner Xamarin op de Expo vloer van TechDays. In dit gebied gaat het om het zien, voelen en ervaren van praktische toepassingen van mobile applicaties. Onze mensen maken daar graag kennis met jou en delen graag de laatste Microsoft-kennis.

Microsoft TechDays 2016

TechDays is het grootste evenement van Microsoft voor iedereen met een passie voor technologie in Nederland. Gedurende twee dagen komen veel enthousiaste bezoekers bijeen om te leren en kennis op te doen, best pratices te ervaren en met name ook te netwerken.

TechDays is een 2-daags topevenement voor developers en ops- of data-engineers die werken met de bekendste Open Source en Microsoft technologieën. Je maakt kennis met beproefde én nieuwe mogelijkheden om de ontwikkeling, implementatie en het beheer van applicaties op grote schaal te verbeteren en te versnellen. TechDays laat je zien welke processen, tools en technieken de wereld van IT transformeren.

Kom naar de TechDays 2016

Kom jij ook naar Nederlands grootste Microsoft-evenement op 4 en 5 oktober? Bestel nu je ticket!

Met korting naar de TechDays? Wij beschikken over een aantal codes waarmee je €50 korting krijgt op een toegangskaart voor de TechDays. Interesse? Neem contact op met Marlon van Wijlick

Patrik van Gelder Iquality

Meer weten

neem contact op met Patrik

Patrik van Gelder weet hoe zaken geregeld moeten worden. Hij kan je precies vertellen welke aanpak het beste werkt. Aarzel niet om direct contact op te nemen.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

Ons doel is om mensen elke dag slimmer te maken. 

John van Beek

Word ook elke dag slimmer

[curious information]
Hoe kunnen we u helpen?
Mag Iquality uw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over onze privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.