Word elke dag slimmer met onze Sitecore talenten!

Introductie

Een ervaren Sitecore team

Ondervind je uitdagingen om jouw Sitecore websites naar het volgende niveau te krijgen? Wij zijn al jaren Sitecore Partner en hebben een ervaren team om samen met jou aan de slag te gaan! Een multidisciplinair team dat bestaat uit UX, front- en back-end development en marketing specialisten. Dit team ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt applicaties en software én ondersteunt je bij inzetten van de vele marketingmogelijkheden die Sitecore biedt. Dit noemen wij Team as a Service.

Team as a Service

Het team kan functioneren als een aanvulling op je huidige Sitecore team of kan jouw Sitecore websites helemaal overnemen. Dat doen we met een strak boardingproces. Hierbij brengen we je huidige situatie in kaart en nemen we verantwoordelijkheid over de ondersteuning en verdere ontwikkeling van je Sitecore website(s).

Continuous development & deployment

Niet meer wachten op de volgende release maar nieuwe functies gaan direct in productie. Daardoor kun je snel reageren op nieuwe ontwikkelingen in de markt. En verliezen we beiden zo min mogelijk tijd aan managementtaken of onduidelijkheden in het proces. Die tijd besteden we liever aan nieuwe features.

Multidisciplinair

Alle expertise binnen één team. Verschillende expertises versterken elkaar waardoor het eindresultaat beter wordt. Bovendien is een gebalanceerd team sneller en efficiënter dan een team waarbinnen mensen voor het eerst met elkaar samenwerken. Je gebruikt je tijd dus voor daadwerkelijke innovatie en niet voor onproductief management.

Schaalbaar

De inzet van het team is flexibel waardoor we optimaal inspelen op de behoefte om te versnellen dan wel te downsizen op momenten dat er minder ontwikkeling gewenst is. Daarnaast biedt het team ook flexibiliteit in de juiste mix van expertises indien je tijdens het project de koers wilt bijsturen.

Intensieve samenwerking

Het team kent jouw businessmodel en jij kent het team. Hierdoor is het niet nodig om telkens opnieuw processen uit te leggen en beschikt het team over inzichten die voor jouw bedrijf van toepassing zijn.

Freo, Athlon Car Lease en DLL gingen je al voor!

Organisaties zoals Freo, Athlon Car Lease en DLL werken al intensief samen met ons team en hebben de voordelen van een Iquality Team as a Service al kunnen ervaren.

Freo

Zo hebben wij voor Freo de publieke website Freo.nl en de “Mijn Freo” -omgeving ontwikkeld en zorgen we vandaag de dag nog voor doorontwikkeling en beheer.

Athlon Car Lease

Voor Athlon Car Lease zijn wij een sparringpartner die meedenkt en mee ontwikkelt naar aanleiding van Athlon’s behoefte aan continue innovatie.

DLL

Verder onderhouden we voor DLL al hun prominente websites en ontwikkelen we deze verder door. Zo hebben wij de volgende websites in ons beheer: Leasit, DLL Dealerlease, DLL Group en Working at DLL Group.Heb je interesse in een samenwerking met ons Sitecore Team of wil je een kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op per e-mail, telefonisch of via het onderstaande contactformulier.

Contact information
Hoe kunnen we u helpen?
Mag Iquality uw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over onze privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nog eens.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

Ons doel is om mensen elke dag slimmer te maken. 

John van Beek

Word ook elke dag slimmer

[curious information]
Hoe kunnen we u helpen?
Mag Iquality uw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over onze privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.