Workshops

Introductie

Workshops - Blockchain

Iedereen praat erover; de technologie genaamd “blockchain”. Er wordt beweerd dat blockchain de wereld zou veranderen zoals het internet dat twintig jaar geleden deed. Echter is de inhoudelijke kennis van blockchain voor velen vaak of te abstract of te technisch. Dit leidt bij veel bedrijven tot onzekerheid: moeten we iets met deze technologie, en zo ja, wat dan? Dit is een vraagstuk waar Iquality je mee kan helpen.

Hoe wij je kunnen helpen

Door onze deskundigheid op het gebied van blockchain technologie kunnen wij je door een workshop helpen erachter te komen wat blockchain kan betekenen voor jouw businessmodel en -processen. Een soortgelijke workshop heeft veelal eerst een ‘business karakter’. Hierbij gaan we nog niet in op de technische karakteristieken van blockchain. De focus ligt juist op de business value die de technologie je kan - of niet kan - brengen. Samen met jou identificeren we use cases binnen jouw industrie en onderzoeken we of hier een levensvatbare businesscase uit resulteert.

Een workshop op maat

Voorafgaand aan een workshop stemmen we met jou samen af wat jouw doelen zijn voor het deelnemen aan een workshop. Zo kan het zijn dat je een manager bent van een innovatieteam die erachter wilt komen of blockchain toegevoegde waarde heeft in een project. Je kunt ook een IT-director zijn die wilt vaststellen of de inzet van blockchain technologie van strategisch belang is. Of misschien ben je een domeinexpert die samen met je team meer wilt weten over blockchain in de context van een (set van) specifieke use case(s). Iquality is je in elk van deze gevallen (en natuurlijk in de meeste andere gevallen!) graag van dienst.

Flexibele organisatie

Een workshop kun je drie weken van tevoren bij ons boeken. Wij hebben voorzieningen om zelf workshops te faciliteren in zowel Eindhoven, Nijmegen, als Amsterdam. Wil je het liever bij jou op locatie organiseren? Dit is ook geen enkel probleem. Neem contact op met Marvin voor meer informatie of om samen een blockchain workshop in te plannen.
Marvin van Wingerde

Benieuwd wat blockchain technologie voor jouw business kan betekenen?

Neem contact op met Marvin!

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

Ons doel is om mensen elke dag slimmer te maken. 

John van Beek

Word ook elke dag slimmer

[curious information]
Hoe kunnen we u helpen?
Mag Iquality uw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over onze privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.