De toekomst van marketing technologieën en Sitecore's nieuwe Composable DXP

header composable dxp

Introductie

Hét event over composable DXP, martech trends en een onthulling van Iquality!

Sinds we tegenwoordig bijna alles online uitvoeren is een Digital Experience Platform niet meer weg te denken uit de digitale strategie van organisaties. Het zorgt er onder andere voor dat organisaties wendbaar blijven en dus sneller kunnen in spelen op digitale ontwikkelingen in de markt én de verwachting van de klant.

Een opkomende ontwikkeling rondom dit thema is de Composable DXP. Het is een volledig modulair platform waarbij een organisatie een experience kan mixen en matchen met verschillende toolings op basis van de behoeften van de klant. Maar voordat we in detail treden, nemen we eerst een stapje terug; wat is eigenlijk een Composable DXP? Hoe ziet dit er in de praktijk uit? En wat zijn de nieuwe mogelijkheden voor marketing- en communicatie professionals?

Samen met Sitecore zorgen we ervoor dat je binnen 1 dag volledig op de hoogte bent van dit thema. Meld je dan aan via onderstaand formulier.

Programma

10:30 | Welkom!

10:45 | Introductie
Rob Vogelsangs, Business Manager Iquality, neemt ons mee in het programma van het event

10:50 | Iquality zoomt in op het thema
John van Beek, Managing Partner Iquality, vertelt over zijn visie omtrent Martech trends en ontwikkelingen op het gebied van SaaS georiënteerde Composable Digital Experience Platforms en Stacks

Sitecore laat zien hoe dit in de praktijk word toegepast
11:05 | Daco Lak, Regional Vice President Benelux Sitecore, vertelt over "Re-imagining the DXP"

11:35 | Johan Becue, Presales Engineer Sitecore, geeft een demo over "CDP & Sitecore Personalize"

11:50 | Een nieuw initiatief!
Een onthulling door Leonie Moolenaar en Rob Vogelsangs

12:15 | Q&A + Lunch

sprekers en logo

Wie komt er aan het woord?

John van Beek, Managing partner bij Iquality, trapt het event af door middel van het delen van verschillende trends in marketing technologie en geeft hij zijn visie op de ontwikkelingen van SaaS-georiënteerde composable digital experience platforms en stacks.

Sitecore zal het stokje van John overnemen, Daco Lak, Regional Vice President Benelux bij Sitecore, geeft in deze sessie een overzicht van de belangrijkste productreleases, hij duikt in de nieuwe producten en geeft een preview van de volgende releasecycli terwijl ze nieuwe mogelijkheden onthullen en verdere innovatie in de cloud stimuleren. Wat er aan bod komt:

  • Productstrategie van Sitecore
  • De voordelen van een composable DXP
  • De productroadmap voor 2022 en de toekomst

Daarna zal Johan Becue, Presales Engineer bij Sitecore, een demo geven over CDP & Sitecore Personalize en zal hij enkele nieuwe features demonstreren die zijn toegevoegd voor de marketeer.

Lancering van een nieuw initiatief!
SaaS en Composable betekenen enerzijds meer mogelijkheden, anderzijds wordt de wereld van de marketeer nóg complexer. Dit vraagt om een verschuiving van support bij het ontwikkelen naar hulp bij de configuratie en het werken met de beschikbare tools. Rob Vogelsangs, Business Manager bij Iquality, en Leonie Moolenaar, Marketeer, onthullen een nieuw initiatief om daarop in te spelen.

Schrijf je hier in voor het event!

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

Ons doel is om mensen elke dag slimmer te maken. 

John van Beek

Word ook elke dag slimmer

[curious information]
Hoe kunnen we u helpen?
Mag Iquality uw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over onze privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.