Benieuwd hoe je de customer experience, efficiency en compliance verbetert door slim combineren van technologie?

Mijn Freo app op mobiel.

Introductie

Webinar over combinatorial innovation door Freo, Sitecore en Iquality.

Sluit je aan bij Freo, Iquality en Sitecore in deze exclusieve digitale interactieve workshop op dinsdag 22 september om 11.00 uur. Hier leer je meer over de Digitale Strategie van Freo rechtstreeks van Sander Janssen - Head of Digital bij Freo, onderdeel van de Rabobank - en hoe ze hun digitale ervaring hebben geoptimaliseerd door op een slimme manier verschillende technologieën te combineren. Binnen de webinar worden vooral praktische vragen voorgelegd aan verschillende specialisten.

Marketing + Onboarding + Service

In een tijd waarin de rentetarieven dicht bij elkaar liggen, zijn het de diensten van een leningverstrekker die het verschil maken. Als specialist in online leningen is Freo altijd op zoek naar manieren om haar dienstverlening te verbeteren. Daarbij kijkt Freo naar de gehele keten van online marketing: van onboarding tot het online leveren van haar diensten. Daarnaast maakt de organisatie gebruik van nieuwe mogelijkheden als PSD2, voice assistants en Ockto. Hierbij is de samenwerking met een open en flexibel content management systeem een belangrijk onderdeel.

Hoe werkt dat in praktijk?

Boris Leenaars van Sitecore en Remco van Toor van Iquality laten zien hoe het "experience platform" van Freo invulling geeft aan nieuwe wensen op het gebied van experience, efficiency en compliance. Hierbij geven ze antwoord op de volgende vraag: "hoe zorg je ervoor dat je snel kunt inspringen op kansen en slim nieuwe technologieën kunt gebruiken?"

Agenda

  • Hoe ziet de digitale strategie van Freo eruit?
  • Hoe manage je grote hoeveelheden van verschillende technologieën?
  • Hoe je meer impact kunt hebben door de digitale prestaties te optimaliseren (Experience + Efficiency + Compliance) door opkomende technologieën te combineren
  • Hoe het Sitecore Digital Experience Platform waarde kan leveren en zonder enige beperking kan samenwerken met alle andere elementen

Het verbeteren van je online customer experience en je efficiency kan vooral bereikt worden door slim verschillende opkomende technologieën te combineren. Met Freo en Sitecore laten we zien hoe dit in praktijk werkt.  

 

John van Beek, Iquality

Neem contact op met Rob

Vraag het Rob

Rob Vogelsangs weet hoe zaken geregeld moeten worden. Hij kan je precies vertellen wat Iquality kan doen voor jouw organisatie. Aarzel niet om contact met hem op te nemen.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

Ons doel is om mensen elke dag slimmer te maken. 

John van Beek

Word ook elke dag slimmer

[curious information]
Hoe kunnen we u helpen?
Mag Iquality uw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over onze privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.