Iquality behaalt Microsoft Gold certificering

Microsoft-certificering-Iquality

Introductie

Iquality behaalt Microsoft Gold certificering

Iquality is sinds 2004 verbonden aan Microsoft als partner. Afgelopen week heeft Iquality de Microsoft Gold certificering behaald voor de competentie ‘Application Development’. De Gold certificering is de hoogst haalbare onderscheiding binnen de Microsoft competenties.

Het behalen van de certificering

Voor het behalen van deze certificering werd Iquality door Microsoft getest op het gebied van kennis, gecertificeerde medewerkers en klantreferenties. Medewerkers moesten onder andere een certificaat behalen op het gebied van Solution Development.

Wat houdt het in?

Wij ontwikkelen een groot aantal van de oplossingen voor onze klanten met de technieken van Microsoft. Gold Partners genieten een breed pakket aan voordelen, zoals directe ondersteuning vanuit Microsoft en toegang tot producten en trainingen. Voor onze klanten betekent dit dat zij indirect gebruik kunnen maken van de wereldwijde expertise van Microsoft. Door het behalen van de Gold certificering zijn we vroegtijdig op de hoogte van ontwikkelingen binnen Microsoft en kunnen we hier goed op inspelen. Hierdoor kunnen de oplossingen voor onze klanten steeds met de nieuwste inzichten ontwikkeld worden.

Meer informatie

Wil je meer weten over het Microsoft Gold Partnership, of over de voordelen die het biedt voor onze klanten? Neem dan contact op met Manon Kovács.

Iquality medewerker Manon

Neem contact op

met Manon Kovács

Wil je meer informatie over Iquality? Aarzel niet om contact op te nemen met Manon.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

Ons doel is om mensen elke dag slimmer te maken. 

John van Beek

Word ook elke dag slimmer

[curious information]
Hoe kunnen we u helpen?

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.