LEASIT front end development

Get Smarter Every Day

Introductie

Elke dag een stukje slimmer

Digitale transformatie is veel meer dan het omarmen van nieuwe technologie. Het is een nieuwe manier van ondernemen, die een nieuwe skill set vereist. Het binnenhalen en vasthouden van getalenteerde digitale vakmensen is daarbij cruciaal. Zij renderen optimaal in een organisatie die het mogelijk maakt om snel te leren, en die begrijpt dat fouten onderdeel zijn van elk leerproces.

Wij willen van elkaar leren, elkaar inspireren en elkaar uitdagen. Dàt is de basis van Get Smarter Every Day!

John van Beek - Founding & Managing partner

Leergerichte bedrijfscultuur

Deze leergerichte bedrijfscultuur biedt de inspiratie en het vertrouwen om kansrijke technologie in een vroeg stadium te identificeren. Onze digitale vakmensen stellen daarbij telkens opnieuw dezelfde vraag: hoe geschikt is deze technologie om processen efficiënter mee in te richten, of de klantervaring te verbeteren? Die vraag kan uitsluitend in de praktijk worden beantwoord.

Snel testen en meten

Dankzij hun hoogwaardige skill- en tool sets schakelen onze experts in zeer korte tijd van strategie naar proof of concept. Dat maakt het mogelijk om nieuwe technologie snel in de praktijk te toetsen, en de effectiviteit te beoordelen op basis van harde data. Zo valt technologie met onvoldoende meerwaarde snel af, en kunnen we waardevolle nieuwe oplossingen snel opschalen.

Doorlopend leerproces

Des te efficiënter dit proces is ingericht, des te sneller een organisatie in staat is waardevolle nieuwe technologie in een vroegtijdig stadium te herkennen en adopteren. Digitale transformatie verandert zo in een doorlopend leerproces, waarbij organisaties zichzelf continu verbeteren en hun klanten een nog betere ervaring kunnen bieden. Bij Iquality noemen we dit proces: Get Smarter Every Day.

UXDX-cyclus

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

Ons doel is om mensen elke dag slimmer te maken. 

John van Beek

Word ook elke dag slimmer

[curious information]
Hoe kunnen we u helpen?
Mag Iquality uw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over onze privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.