Development

Header service development
Introductie

Waar visie en technologie elkaar ontmoeten

Bij Iquality geloven we dat digitale oplossingen meer zijn dan alleen code. Onze development diensten vormen de solide basis die jouw bedrijfsvisie transformeert in effectieve, op maat gemaakte softwareoplossingen, met een sterke focus op Microsoft Azure-technologieën.

Schema development; app development, web development, integration, ai and machine learning.

Onze development diensten

App Ontwikkeling

Wij ontwikkelen schaalbare, veilige en betrouwbare business-applicaties. Door gebruik te maken van Microsoft-technologieën en frameworks zoals .NET en een sterke focus op Azure, leveren we robuuste en toekomstbestendige oplossingen. Onze expertise in front-end development zorgt ervoor dat deze applicaties visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk zijn, met behulp van frameworks zoals React, Angular en Vue.js, evenals React Native voor hybride applicaties. Daarnaast bieden we ook oplossingen met het low-code platform OutSystems voor snelle en flexibele ontwikkeling.

Web Ontwikkeling

Onze moderne weboplossingen zijn ontworpen met een focus op gebruiksvriendelijkheid en prestaties. We ontwikkelen dynamische en intuïtieve front-ends voor apps, portals en websites met behulp van frameworks zoals React, Angular en Vue.js. Deze front-ends werken naadloos samen met diverse backend-systemen, waardoor jouw webapplicaties niet alleen functioneel, maar ook aantrekkelijk en gemakkelijk te gebruiken zijn.

Integratie

Naadloze integratie met bestaande systemen is essentieel voor een soepele werking van jouw digitale oplossingen. Wij zorgen ervoor dat onze toepassingen perfect aansluiten op jouw huidige infrastructuur, waarbij we gebruik maken van API's, microservices en middleware om een geïntegreerd ecosysteem te creëren. Onze oplossingen maken koppelingen met een breed scala aan services en SaaS-producten mogelijk, zowel op Azure als op andere platforms.

AI en Machine Learning

Onze AI- en machine learning-oplossingen transformeren jouw bedrijfsprocessen. We ontwikkelen en implementeren modellen met behulp van Azure Machine Learning en Cognitive Services, die voorspellende analyses mogelijk maken, automatisering verbeteren en nieuwe inzichten genereren. Dit helpt jouw bedrijf om innovatiever en concurrerender te worden.

Specialisaties

 • Digital Experience Platforms (DXP)
  We ontwikkelen flexibele en schaalbare Digital Experience Platforms die naadloos integreren met jouw bestaande systemen. Door gebruik te maken van composable architecturen en combinatoriale innovatie zorgen we voor toekomstbestendige platforms die klanten betrekken en converteren.
 • Cloud Native Apps op Azure
  Onze cloud-native apps, gebouwd met een cloud-first benadering, maken gebruik van microservices en event-driven architecturen. Door de kracht van Azure te benutten, leveren we applicaties die optimaal presteren, veilig zijn en gemakkelijk schaalbaar zijn.
 • Low-Code Ontwikkeling
  Voor snelle innovatie bieden we low-code oplossingen. Met toonaangevende low-code platforms zoals OutSystems ontwikkelen we in recordtijd krachtige, flexibele en eenvoudig aanpasbare applicaties die perfect passen bij een dynamische bedrijfsomgeving.

Onze aanpak: First you, then coding

Onze 'First you, then coding' aanpak in development is een continue cyclus van plannen, ontwikkelen en leveren:

Plannen
We beginnen met een grondige analyse van jouw organisatie en stellen samen een delivery plan op. Dit omvat een iteratieplan voor kortetermijndoelen en regelmatige feedback loops om af te stemmen op veranderende behoeften.

Ontwikkelen
In de ontwikkelingsfase combineren we UX-design, DevOps-principes en data-analyse. We ontwerpen, bouwen en testen iteratief, wat snelle reactie op veranderingen en continue verbetering mogelijk maakt. Continuous Integration (CI) zorgt voor snelle en betrouwbare code naar de testomgeving.

Levering
We voeren uitgebreide tests uit om de kwaliteit en prestaties van de oplossingen te waarborgen. Na succesvolle testen zorgen we voor een snelle en betrouwbare productie-uitrol via Continuous Deployment (CD).

Lees meer over hoe wij werken

Partners

Bij Iquality werken we samen met een aantal toonaangevende partners om de beste oplossingen te leveren:

 • Microsoft: Voor cloud computing en Azure-services.
 • Sitecore: Voor robuuste en flexibele content management systemen.
 • DatoCMS: Voor krachtige headless CMS-oplossingen.
 • Contentful: Voor veelzijdige en schaalbare content management systemen.
 • Storyblok: Voor intuïtieve en gebruiksvriendelijke content management systemen.
 • OutSystems: Voor krachtige low-code platformen die helpen bij het snel ontwikkelen van applicaties.

In het kort

 • Verzamelen en analyseren van eisen
 • Ontwerpen en realiseren van de architectuur
 • Coderen en implementeren
 • Debuggen en testen
 • Implementatie

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

First you, then coding: wij ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en ondersteunen digitale oplossingen voor jouw verhaal.

John van Beek

Laat hier je bericht achter

Curious information
Hoe kunnen we u helpen?
Mogen wij jouw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over ons privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.