Onze expertise in Cloud Native Applications op het Azure platform

Header blog cloud native
Introductie

Oplossingen voor jouw applicaties

Bij Iquality ontwikkelen en ondersteunen we cloud-native applicaties op het Azure platform die jouw bedrijfsprocessen optimaliseren. Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe applicaties of het migreren van bestaande systemen naar de cloud, wij zorgen ervoor dat jullie profiteren van de schaalbaarheid, flexibiliteit en veiligheid van Azure. We werken voor B2B bedrijven, financiële instellingen, nutsbedrijven en de overheid, en leveren op maat gemaakte oplossingen die passen bij jullie specifieke behoeften.

Wat zijn Cloud Native Applications?

Cloud native applications zijn ontworpen om volledig gebruik te maken van de cloud-infrastructuur. Deze applicaties zijn gebouwd met moderne technieken zoals microservices, containerisatie, en DevOps-principes. Door deze aanpak kunnen jullie snel reageren op veranderende marktbehoeften en schalen naar gelang de vraag.

Illustration blog cloud native

Waarom kiezen voor Iquality?

Bij Iquality brengen we UX, DevOps en data bij elkaar om tot een optimaal resultaat te komen. Onze aanpak is altijd gebaseerd op een duidelijke productvisie en gericht op de gehele levenscyclus van een applicatie. We onderscheiden ons als een leider in het ontwikkelen en implementeren van cloud-native applicaties op het Azure platform. Onze aanpak, gebaseerd op de filosofie 'First you, then coding', benadrukt het belang van begrip en empathie voordat er technische oplossingen worden ontwikkeld.

Onze multidisciplinaire, zelfsturende teams werken nauw samen met jullie, wat ervoor zorgt dat elke samenwerking is afgestemd op jullie specifieke behoeften en doelen. We werken volgens DevOps- en CI/CD-principes, waardoor we flexibel en efficiënt kunnen inspelen op veranderingen en nieuwe inzichten. We zijn trots op onze capaciteit om te innoveren en ons aan te passen, en bieden jullie de tools en strategieën die nodig zijn om te slagen in een dynamische digitale omgeving.

Lees meer

Onze specialisaties in Cloud Native Applications

1. Schaalbare en flexibele infrastructuren

  • We maken gebruik van Azure's uitgebreide cloud-native services om schaalbare en flexibele infrastructuren te bouwen. Dit omvat het gebruik van Azure Kubernetes Service (AKS) voor containerorkestratie, Azure Functions voor serverless computing, en Azure App Services voor het hosten van webapplicaties.

2. Microservices en containerisatie

  • Onze cloud-native oplossingen maken gebruik van microservices-architectuur en containerisatie om de flexibiliteit en beheersbaarheid van applicaties te verbeteren. We gebruiken tools zoals Docker en Kubernetes om deze microservices te implementeren en te beheren.

3. Geavanceerde Azure Services

  • We integreren verschillende Azure-diensten zoals Azure Identity voor beveiliging en authenticatie, Azure Search voor krachtige zoekmogelijkheden, en Azure Cognitive Services voor AI-functionaliteiten. Dit stelt ons in staat om robuuste en intelligente applicaties te bouwen die voldoen aan jullie specifieke zakelijke behoeften (Microsoft Azure).

4. DevOps en CI/CD

  • We implementeren DevOps-principes en continuous integration/continuous deployment (CI/CD) processen om de ontwikkelingscyclus te versnellen en de kwaliteit van de applicaties te verbeteren. Door gebruik te maken van Azure DevOps kunnen we geautomatiseerde workflows opzetten die zorgen voor snelle en betrouwbare deployments.

5. Integratie en beveiliging

  • Onze cloud-native oplossingen integreren naadloos met bestaande systemen en backoffice-toepassingen. We zorgen ervoor dat alle applicaties voldoen aan de hoogste beveiligingsstandaarden door gebruik te maken van Azure's ingebouwde beveiligingsfuncties zoals Azure Security Center en Azure Active Directory.

6. Data Services

  • Onze data diensten omvatten het verzamelen, opslaan, analyseren en visualiseren van data met behulp van Azure's data-oplossingen zoals Azure SQL Database, Azure Cosmos DB, en Azure Data Lake. Dit helpt bij het verkrijgen van waardevolle inzichten en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

7. UX en front-end ontwikkeling voor applicaties, portals en apps

  • We ontwikkelen de front-end code voor applicaties, portals en mobiele apps. Door gebruik te maken van de nieuwste front-end frameworks zoals React, Angular en Vue.js, zorgen we voor flexibele en responsieve interfaces die een uitstekende gebruikerservaring bieden.

Optimaliseer jouw digitale strategie met Cloud-Native oplossingen

Wij staan klaar om uw organisatie te ondersteunen in de digitale transformatie met onze innovatieve cloud-native applicatieoplossingen op het Azure-platform. Door onze diepgaande technologische integratie en flexibele aanpak, helpen we u niet alleen om te voldoen aan huidige eisen, maar ook om voorbereid te zijn op toekomstige uitdagingen.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

First you, then coding: wij ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en ondersteunen digitale oplossingen voor jouw verhaal.

John van Beek

Laat hier je bericht achter

Curious information
Hoe kunnen we u helpen?
Mogen wij jouw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over ons privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.