Waarom kiezen voor Iquality?

Head
Introductie

Unieke Voordelen: First you, then coding

Bij Iquality staat 'First you, then coding' centraal in alles wat we doen. Deze terugkerende, agile benadering zorgt ervoor dat we altijd beginnen met jouw behoeften en doelen, en die vertalen naar innovatieve en waardevolle digitale oplossingen. Hier is hoe onze aanpak jouw organisatie versterkt:

First you

Onze klantgerichte benadering begint altijd met een diepgaand begrip van jouw organisatie en de waarde voor alle stakeholders.

 • Volledig gericht op waarde voor stakeholders
  • Gebruikers: Onze oplossingen zijn ontworpen met de eindgebruikers in gedachten, waardoor we gebruiksvriendelijke en effectieve digitale producten creëren die hun dagelijkse taken vereenvoudigen en verbeteren.
  • Initiatiefnemers: Voor degenen die het initiatief nemen, bieden we oplossingen die hun visie tot leven brengen, ondersteund door data-gedreven inzichten en strategische planning.
  • Constrainers en betrokkenen: We houden rekening met de beperkingen en eisen van alle betrokken partijen, en werken volgens de ISO 9001 en 27001 normen om kwaliteit en informatiebeveiliging te waarborgen. Daarnaast zorgen we ervoor dat onze projecten geen negatief effect hebben op de SDG-doelstellingen (Sustainable Development Goals) van de Verenigde Naties.

 • Toegang tot multi-disciplinaire teams
  Onze teams bestaan uit experts op verschillende gebieden zoals UX, development, operations en data. Deze teams zijn open voor samenwerking en zorgen voor geïntegreerde, hoogwaardige oplossingen.

 • Keuze uit flexibele delivery modellen
  We bieden diverse leveringsmodellen, van dedicated teams en managed cloud services tot volledige SaaS-oplossingen, waardoor je de flexibiliteit hebt om te kiezen wat het beste bij jouw organisatie past.

 • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  Onze teams zijn schaalbaar op drie manieren: in omvang, in disciplines en in opdrachtformulering. Bij schaalbaarheid in omvang denken we niet in hele FTE's, maar in precies de juiste hoeveelheid capaciteit die nodig is voor jouw opdracht. We regelen dit samen met onze klanten in, evalueren en sturen bij waar nodig. Dit zorgt voor optimale efficiëntie en waarde, met nauwkeurige afspraken over dienstverlening, verantwoordelijkheden, samenwerking, doelen, evaluatiemethoden en kwaliteitseisen voor digitale producten.

Then coding

Wanneer we jouw behoeften en doelen begrijpen, beginnen we met de ontwikkeling van de oplossing, ondersteund door onze kernwaarden en expertise.

 • Moderne architectuur:
  We maken gebruik van moderne architecturen die flexibele en schaalbare digitale oplossingen mogelijk maken. We hebben een sterke specialisatie in Digital Experience Platforms (DXP), cloud native apps en low code ontwikkeling. We adopteren snel nieuwe technologieën, zoals AI, en hanteren altijd een cloud-first benadering. Onze architecturen zijn ontworpen met composable principes, waardoor ze makkelijk aanpasbaar en uitbreidbaar zijn.

 • DevOps principes:
  Onze DevOps-aanpak zorgt voor continue ontwikkeling, levering en verbetering. Dit stelt ons in staat om snel te reageren op feedback en consistent nieuwe functies en updates te leveren, waardoor jouw oplossingen altijd up-to-date en concurrerend blijven.

 • Beheersing van de Complete Levenscyclus:
  We beheren de volledige levenscyclus van digitale producten, van concept en ontwikkeling tot implementatie en onderhoud. Dit zorgt voor een geïntegreerde aanpak en naadloze overgangen tussen de verschillende fases van jouw digitale oplossingen. Sterke feedback loops met data stellen ons in staat om voortdurend te optimaliseren en te verbeteren.

 • Rijk Partner Ecosysteem:
  We werken samen met een breed scala aan technologiepartners en het Digital Neighborhood, wat ons in staat stelt om de beste oplossingen en tools te bieden die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Bij Iquality draait alles om een integrale samenwerking die zorgt voor continue verbetering en aanpassing aan jouw veranderende behoeften. Samen maken we technologie mensgericht en impactvol.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

First you, then coding: wij ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en ondersteunen digitale oplossingen voor jouw verhaal.

John van Beek

Laat hier je bericht achter

Curious information
Hoe kunnen we u helpen?
Mogen wij jouw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over ons privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.