Kwaliteit en informatiebeveiliging

Introductie

Kwaliteit borgen en gegevens veiligstellen is geen doel, maar standaard

Om kwaliteit te beheersen en onze kwaliteitsdoelstellingen te bereiken, hebben we een Kwaliteitsmanagementsysteem (QMS) en een Information Security Management System (ISMS) geïmplementeerd, gebaseerd op ISO-normen.

Ons gecombineerde QMS & ISMS bestaat uit beleid, processen en procedures die we gebruiken om de kwaliteit van onze producten en diensten te handhaven en te verbeteren, en om de veiligheid van onze gegevens en die van onze klanten te waarborgen.

Het QMS & ISMS omvat planning, ontwikkeling, kwaliteitscontrole en doorlopende verbetering. De belangrijkste doelen zijn om consistent producten en diensten te leveren die voldoen aan klant- en regelgevingseisen, en om klanttevredenheid en kwaliteit te optimaliseren.

Onze certificeringen

Om onze toewijding aan kwaliteit en de beveiliging van de informatie die we beheren te demonstreren, zijn we gecertificeerd voor ISO9001 (Kwaliteitsmanagementsystemen) en ISO27001 (Informatiebeveiligingsmanagementsystemen).

Certificaten ISO9001 (Kwaliteitsmanagementsystemen) en ISO27001 (Informatiebeveiligingsmanagementsystemen).

Ondersteuning en kwaliteitsbewaking door ons kwaliteits- en security team

Ons kwaliteit- en security team biedt uitgebreide ondersteuning aan onze multidisciplinaire teams en zorgt voor voortdurende kwaliteitsbewaking door middel van:

 • Ondersteuning bij het opstellen van product security plannen en test strategie plannen
 • Halfjaarlijkse teambeoordelingen om voortgang en kwaliteit binnen teams te evalueren
 • Jaarlijkse interne audits door gecertificeerde interne auditoren om naleving en verbetering te waarborgen
 • Jaarlijkse externe audits door onafhankelijke auditoren voor een objectieve beoordeling
 • Proactieve risicomanagementsessies op alle niveaus van onze organisatie om mogelijke risico’s tijdig te identificeren en aan te pakken.

De voordelen van het toepassen van een kwaliteitsmanagementsysteem:

 • First you: betere klantbeleving
  Door onze focus op kwaliteit zijn wij in staat om meer klantgericht te werken en beter in te spelen op behoeften en feedback.

 • Hoogwaardige producten en diensten
  Kwaliteitsmanagement helpt ons om normen en procedures te volgen, waardoor we hoogwaardige producten en diensten kunnen leveren.

 • Minder fouten of problemen
  We passen kwaliteitscontroles toe en testen grondig gedurende alle stadia van productontwikkeling om de betrouwbaarheid en het correct functioneren van onze oplossingen te verzekeren. Dit vermindert de kans op fouten en problemen. 

 • Vertrouwen en zekerheid
  Door ons strikte kwaliteitsmanagement en continue verbeteringsproces zorgen wij ervoor dat onze producten en diensten altijd aan de hoogste standaarden voldoen. Dit geeft onze klanten de zekerheid dat ze kunnen vertrouwen op onze oplossingen en diensten.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

First you, then coding: wij ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en ondersteunen digitale oplossingen voor jouw verhaal.

John van Beek

Laat hier je bericht achter

Curious information
Hoe kunnen we u helpen?
Mogen wij jouw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over ons privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.