Over Iquality

Introductie

Technologie die op de juiste manier wordt gebruikt, stimuleert onze nieuwsgierigheid

Wij zijn Iquality – een team dat dagelijks werkt aan het creëren van de verbinding tussen mensen en technologie. Met onze filosofie, ‘First you, then coding’, hebben we aandacht voor jouw ambities, of je nu onze klant, gebruiker, gemeenschap of teamlid bent. Onze kernwaarden humble, curious, responsible en committed, inspireren ons om oplossingen te ontwerpen die niet alleen functioneel en innovatief zijn, maar ook aansluiten bij (eind)gebruikers.

Ons verhaal

Wij zijn gestart in 1994 (we bestaan 30 jaar!). Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een team van 70 professionals verdeeld over zes multidisciplinaire teams die werken vanuit Nederland en Oekraïne. Elk lid van ons team voegt iets toe, of ze nu ontwerpen, programmeren of software testen. Ondanks onze groei hebben we de onderlinge band met elkaar behouden; we werken direct samen en houden de communicatielijnen kort en persoonlijk.

Onze werkwijze: First you, then coding

Ontdek 'First you, then coding', onze innovatieve aanpak bij Iquality, waarbij jouw behoeften centraal staan. We doorlopen een doordachte cyclus van planning, ontwikkeling, levering en uitvoering, alles nauwkeurig afgestemd op UX, DevOps en data-analyse. Samen creëren we niet alleen digitale producten, maar bouwen we aan de digitale toekomst van jouw organisatie.

Lees meer over onze methodiek

Waarom is alles paars bij Iquality?

In het kleurenpalet staat paars voor iets unieks. Het bevindt zich tussen warm en koel, waar passie en rust samenkomen – precies de essentie van onze benadering. De warmte van paars, geïnspireerd door de vurige intensiteit van rood, voedt onze passie. Dit wordt gevolgd door een methodische en kalme aanpak, vergelijkbaar met de serene koelte van blauw, om onze doelstellingen te bereiken. Paars symboliseert de brug tussen menselijke verbinding en technologische genialiteit. Voor ons is paars niet zomaar een kleurkeuze, maar een krachtig statement van onze waarden en aanpak.

Ons logo is gekenmerkt door twee brackets. Het vertegenwoordigt niet alleen essentiële elementen in programmeren, maar ook een menselijke dimensie: ze nemen de vorm aan van pijlen die naar elkaar wijzen. Dit symboliseert onze filosofie: ‘First you, then coding’. We geloven dat technologie pas echt impact maakt wanneer we de unieke behoeften en ambities van mensen begrijpen.

Het ontstaan van ons logo

‘Part of something bigger’

Wij zijn onderdeel van 'The Digital Neighborhood’, een club van 14 techbedrijven met verschillende expertises, variërend van Microsoft-services en data-analyse tot Cloud-technologieën en business intelligence. Samen staan we sterk om onze klanten te helpen groeien. Werk je samen met een van ons? Dan kun je rekenen op de expertise van ons allemaal.

The Digital Neighborhood brand wheel.

ISO27001 & ISO9001 certificeringen

De beveiliging van jouw informatie en kwaliteitsmanagement nemen wij serieus, en dat is officieel erkend met onze ISO27001 en ISO9001 certificeringen. Je kunt erop vertrouwen dat we volgens strikte normen werken als het gaat om jouw data en kwaliteitsbeheer. Lees meer over hoe wij omgaan met managen van beveiliging en kwaliteit.

Lees meer over ons kwaliteitsmanagement

Duurzaamheid

Wij geloven in een toekomst waarin technologie een kracht wordt die goed is voor de wereld – we dragen immers samen zorg voor onze planeet. Daarom richten wij ons op het ontwikkelen van innovatieve en mensgerichte oplossingen die een blijvende positieve impact hebben. Hoe wij dat doen? Dat hebben we vastgelegd in ons duurzaamheidsverslag.

Lees meer over onze duurzaamheidsdoelen

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

First you, then coding: wij ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en ondersteunen digitale oplossingen voor jouw verhaal.

John van Beek

Laat hier je bericht achter

Curious information
Hoe kunnen we u helpen?
Mogen wij jouw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over ons privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.