Over Iquality

Iquality Get Smarter Every Day.
Introductie

Dit is waar wij voor staan

In 1994 begon Iquality als een kleinschalige organisatie waarbij vertrouwen, integriteit en slimme digitale oplossingen centraal stonden. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een organisatie met 60+ collega’s, maar onze kernwaarden zijn niet veranderd!

In een open en eerlijke samenwerking helpen we continu organisaties te innoveren. We brengen opkomende technologieën samen en voegen toe wat er niet is. De uitkomst is een unieke digitale oplossing met waarde voor mens en maatschappij. Het is onze ambitie om samen met onze klanten en partners ontdekken waar mogelijkheden liggen om deze te vertalen in software, apps of websites en deze voortdurend te ondersteunen.

The Digital Neighborhood

We zijn er trots op deel uit te maken van The Digital Neighborhood, een groeiende gemeenschap van onafhankelijke technologiebedrijven. Stuk voor stuk koplopers in onze eigen vakgebieden, wij zijn gespecialiseerd in data, Microsoft en de cloud. Door samen te werken met een van ons, kunt u ons allemaal inschakelen. Kies de vaardigheden die je nodig hebt. Samen zijn we jouw go-to-bestemming voor diepgaande technische expertise. Neem een kijkje op de website van onze 'neighborhood'.

The Digital Neighborhood brand wheel.

Get Smarter Every Day!

Ons motto? Onze omgeving, medewerkers en klanten slimmer maken: ‘Get Smarter Every Day’! We willen van elkaar leren, elkaar inspireren en elkaar uitdagen. Dit motto biedt ons de mogelijkheid om samen een inspirerende en stimulerende omgeving te creëren voor onze klanten waar we nieuwe technologie testen en kennis ontwikkelen. Maar het betekent ook dat we actief de motieven en belangen van stakeholders onderzoeken om tot vernieuwende en betekenisvolle voorstellen richting onze klanten komen en digitale transformatie aan te jagen – onze klanten elke dag beter maken.

Wat ons bezighoudt? Dat delen we hier graag met jou.

We willen van elkaar leren, elkaar inspireren en elkaar uitdagen. Dat is de basis van Get Smarter Every Day!

John van Beek, CEO van Iquality

Een langdurige samenwerking op basis van vertrouwen

Onze dienstverlening is niet gericht op eenmalige transacties maar juist op langdurige relaties op basis van vertrouwen. Het is onze ambitie om met ICT-middelen organisaties structureel beter te maken. Dit proces stopt nooit. Alleen samenwerkingen waarbij wij waarde blijven leveren richting onze klanten en wij de verdere ontwikkeling van onze eigen organisatie kunnen realiseren zijn duurzaam en dus waardevol.

Op zoek naar wat wij betekend hebben voor onze klanten? Bekijk onze cases.

Duurzame doelen

Digitale technologie heeft veel invloed op mensen en onze maatschappij. Wij stellen ons verantwoordelijk op en willen een bijdrage leveren in het behalen van verschillende Sustainable Development Goals die ingebed zijn in onze bedrijfsvoering. We vertellen je hier graag meer over onze MVO-doelstellingen.

Portret foto Patrik van Gelder.

Nieuwsgierig naar Iquality?

MAAK KENNIS MET PATRIK

Past onze visie bij jouw organisatie? Maak kennis met Patrik en we kijken samen hoe we jouw organisatie slimmer kunnen maken.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

Ons doel is om mensen elke dag slimmer te maken. 

John van Beek

Word ook elke dag slimmer

Curious information
Hoe kunnen we u helpen?
Mag Iquality uw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over onze privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.