Over ons

Iquality Get Smarter Every Day.
Introductie

Get Smarter Every Day

Digitale technologie heeft steeds meer invloed op de manier waarop mensen samen werken en leven. Voor bedrijven bepaalt digitale technologie zelfs meer en meer de mate van hun succes. Bovendien verandert de wereld continu. Dit betekent dat ook de ontwikkeling van software, apps en sites geen eenmalige uitdaging of kans is, maar een continu proces. Wij helpen jou en je organisatie digitale technologie zo in te zetten dat je je ambities waar kunt maken. Daarbij kijken we altijd naar het totale plaatje van business, experience en technology.

Hoe wij werken

Wij zijn graag een stimulerende factor voor onze klanten, gebruikers en de maatschappij. In een open en eerlijke samenwerking helpen we organisaties te innoveren. We zijn bereid om daarbij risico's en verantwoordelijkheden te nemen. Wij blijven kritisch naar onszelf en werken graag samen met andere specialisten. Onze aanpak: 'Get Smarter Every Day' is hierop afgestemd.

Wij hebben geen functionele afdelingen, maar werken met zelfsturende multidisciplinaire teams. Hiermee zorgen we ervoor dat nieuwe technologische kennis en ideeën direct en snel toegankelijk zijn voor onze klanten, zodat ze sneller kunnen innoveren. In onze vlog vertelt Collega Alex je meer over hoe zijn team eruit ziet, waarom ze zo goed samen kunnen werken en wat Get Smarter Every Day voor hem betekent.

Wij zijn onderdeel van Broad Horizon, een groep bedrijven die samenwerken om te adviseren en complexe digitale uitdagingen aan te gaan op het gebied van Cloud & Platform, Data & AI en bedrijfsapplicaties. Dit betekent dat we onze groeiambities waar kunnen maken en onze dienstverlening kunnen verrijken. 

Wat we doen

Vanuit de ambities van onze klanten ontwerpen, ontwikkelen en ondersteunen wij software, apps en sites. We verzorgen projecten, bieden multidisciplinaire teams als een dienst aan, organiseren Labs, en delen kennis via detachering en trainingen. We bestaan sinds 1994 en hebben sindsdien een diepgaande kennis en een breed portfolio opgebouwd.

Onze kennis ligt op het gebied van data management, content management, integratie, front- en backend development van software, apps en sites, business intelligence en kunstmatige intelligentie.

 

In een wereld die sneller dan ooit blijft veranderen, is de ontwikkeling van software, apps en sites geen eenmalige uitdaging of kans. Het is een continu proces. Wij helpen organisaties om met digitale technologie hun ambities waar te maken.

John van Beek, Managing Partner & Solution Manager Iquality
Office Iquality
  • Iquality is gevestigd in 52 Nijmegen
  • Iquality Get Smarter Every Day
  • Over Iquality

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

Ons doel is om mensen elke dag slimmer te maken. 

John van Beek

Word ook elke dag slimmer

[curious information]
Hoe kunnen we u helpen?
Mag Iquality uw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over onze privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.