Werken bij Iquality

Picture of Iquality colleagues
Introductie

First you

Je hebt onze pay-off vast al voorbij zien komen: "First you, then coding." Wat betekent nou voor jou, onze (potentiële)collega? Ten eerste, jouw welzijn staat bij ons voorop. We willen weten hoe het met je gaat, wat je drijft en waar je naar streeft. Dit is waar ‘First you’ om draait.

We luisteren naar wat jij nodig hebt, geven je de ruimte om te gedijen en creëren een omgeving waar jij in kunt excelleren. We denken aan jouw vitaliteit, jouw persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling, de inrichting van jouw werkplek en het evenwicht tussen werk en privé.

Meer weten over Iquality? Check ons Iquality magazine hier!

Join our team!

Jouw groei doet ertoe. We ondersteunen jouw leerproces en ontwikkeling, zodat je jouw volledige potentieel kunt bereiken. Dat doen we met elkaar – samen bereik je meer dan alleen! Wil jij onderdeel worden van Iquality? Bekijk onze vacatures!

Bekijk onze vacatures

Wij zijn...

Onze cultuur is gebouwd op een solide basis van kernwaarden die onze identiteit en onze manier van werken bepalen. Deze waarden weerspiegelen wie we zijn en waar we in geloven. Ze begeleiden ons in onze dagelijkse activiteiten en vormen onze ruggengraat.

Iquality core values: humble, curious, committed & responsible.

Werken op een manier die bij jou past

Ons team bestaat uit ongeveer 75 mensen, vanuit de omgevingen van Nijmegen, Eindhoven, maar ook vanuit landen als Oekraïne, Zuid-Afrika en Zweden. Bij Iquality heb je de vrijheid om te werken op de manier die het beste bij jou past. Werk je graag vanuit huis of kom je liever naar kantoor? Zit je het liefst bij de klant op locatie of werk je af en toe vanuit een vakantie bestemming? Bij ons is alles mogelijk. Het enige wat we vragen is dat je dit goed afstemt met je team. Veel teams hebben een vaste teamdag op een van onze kantoren. Op die manier proberen we samen de juiste balans te vinden die voor jou en je collega's werkt, waarbij het behouden van een sterke band met Iquality en je team centraal staat.

Bij Iquality krijg je de ruimte om meer te leren, zowel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling als technologie.

Richard Kroeze, Team Lead bij Iquality

Jouw groei telt!

Bij Iquality krijg je de kans om continu te groeien en te ontwikkelen. Hoe zie jij jouw ideale project voor je? Ga je je specialiseren in een bepaald gebied, of wil je juist een brede ervaring opdoen? Welke technieken wil je onder de knie krijgen, of welke evenementen wil je bijwonen? Bij ons bepaal jij de koers voor jouw groei. Maar je staat er niet alleen voor. We bieden de mogelijkheden en creëren een open en transparante omgeving waarin we samen kennis delen, constructieve feedback geven en waar geen vraag te gek is.

Samen groeien en verbinden met gedeelde kennis

Hoe delen we onze aanwezige en opgedane kennis en ervaringen met elkaar? We doen dit via verschillende gildes, zoals het Sitecore gilde, front-end gilde, ux-gilde, AI gilde of een security gilde. Jij en jouw collega’s krijgen de tijd en ruimte om hier actief aan deel te nemen. Op deze manier delen we kennis, organiseren we kennissessies en pitches, genieten we van pizzasessies, nemen we deel aan interessante conferenties en events, maar het belangrijkste is dat we elkaar op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen.

Ontdek onze cultuur, kantoren en mensen

​Wil je alvast de sfeer van Iquality proeven? Bekijk dan deze video waarin onze front-end developer Stijn Vissers je meeneemt in zijn werkdag. 

 

Contact foto Joyce Disveld.

Heb je vragen of wil je kennismaken?

MAAK KENNIS MET JOYCE

Wil je meer weten over hoe een werkdag eruit ziet bij Iquality? Dat laat ik jou graag zien, laten we kennis maken!

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

First you, then coding: wij ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en ondersteunen digitale oplossingen voor jouw verhaal.

John van Beek

Laat hier je bericht achter

Curious information
Hoe kunnen we u helpen?
Mogen wij jouw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over ons privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.