Werken bij

Iquality vergadering.
Introductie

Als werknemer sta jij voorop!

Als organisatie en dus ook als werkgever vinden we het enorm belangrijk om open en transparant te zijn. Geen verborgen agenda, geen hiërarchie, geen bureaucratie en geen papieren rompslomp. Wat dan wel? Gewoon een fijne plek waar aandacht is voor jou als werknemer, als mens! Onze werknemers staan voorop, waarbij een goede werk- en privébalans enorm belangrijk is. Je komt dan ook terecht in een organisatie met een echte technische cultuur: vrijheid, autonomie, verantwoordelijkheid, grote opleidingsbudgetten en veel ruimte om met jouw ideeën niet alledaagse uitdagingen op te lossen. Zo kan jij het beste uit jezelf halen én help je Iquality en jouw collega’s nog beter te maken.

Meer weten over Iquality? Check ons Iquality magazine hier!

Werken bij Iquality

Bij Iquality doen we er alles aan jou het beste uit jezelf te laten halen. Get smarter every day! Dat doen we met elkaar – samen bereik je meer dan alleen! Wil jij onderdeel worden van Iquality? Bekijk dan onze vacatures!

Vacatures

Werken op een manier die bij jou past

Ons team bestaat uit ongeveer 75 mensen, uit de omgeving van Nijmegen, Eindhoven, maar ook uit Oekraïne, Zuid-Afrika en Zweden. Bij Iquality kan je werken op een manier die bij jou past. Werk je het liefst vanuit huis of wil je juist naar kantoor komen? Vind je het fijn om bij de klant op locatie te zitten of werk je een paar dagen vanuit je vakantiebestemming? Alles is bij ons mogelijk. Het enige wat we van jou vragen is om dat van tevoren goed af te stemmen met je team. Veel teams spreken een vaste team dag af op een van onze kantoren. Daarmee proberen we samen de balans te vinden die werkt voor jou en je collega’s, waarbij voldoende feeling houden met Iquality en je team het belangrijkste is.

Bij Iquality krijg je de ruimte om meer te leren, zowel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling als technologie.

Richard Kroeze, Team Lead bij Iquality

Diversiteit

Inclusiviteit is belangrijk bij Iquality. Diversiteit komt alleen maar ten goede van de kwaliteit. Dat omvat iedereen -ongeacht je geslacht, ras, leeftijd, bekwaamheid, religie of seksuele geaardheid- die geïnteresseerd is in technologie.

Wil je meer weten over Iquality? Bekijk hier meer over ons of onze klanten.

Ontdek onze cultuur, kantoren en mensen

Wil je alvast de sfeer van Iquality proeven? Bekijk dan deze video waarin onze front-end developer Stijn Vissers je meeneemt in zijn werkdag. 

Contact foto Joyce Disveld.

Heb je vragen of wil je kennismaken?

MAAK KENNIS MET JOYCE

Wil je meer weten over hoe een werkdag eruit ziet bij Iquality? Dat laat ik jou graag zien, laten we kennis maken!

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

Ons doel is om mensen elke dag slimmer te maken. 

John van Beek

Word ook elke dag slimmer

Curious information
Hoe kunnen we u helpen?
Mag Iquality uw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over onze privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.