Onze expertise in Low-Code Development met OutSystems

Header image low code
Introductie

Oplossingen voor jouw applicaties

Bij Iquality ontwikkelen en ondersteunen we low-code applicaties met OutSystems, die jouw bedrijfsprocessen optimaliseren. Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe applicaties of het uitbreiden van bestaande systemen, wij zorgen ervoor dat jullie profiteren van de snelheid, flexibiliteit en efficiëntie van low-code development. We werken voor B2B bedrijven, financiële instellingen, nutsbedrijven en de overheid, en leveren op maat gemaakte oplossingen die passen bij jullie specifieke behoeften.

Wat zijn Low-code applicaties?

Low-code applicaties worden gebouwd met behulp van visuele ontwikkelingstools die de noodzaak voor uitgebreide handmatige codering verminderen. Dit versnelt het ontwikkelingsproces en maakt het eenvoudiger om applicaties te bouwen, te integreren en te onderhouden. Met OutSystems kunnen we robuuste en schaalbare applicaties creëren die snel inspelen op veranderende zakelijke behoeften.

Schema blog low code

Waarom kiezen voor Iquality?

Bij Iquality brengen we UX, DevOps en data bij elkaar om tot een optimaal resultaat te komen. Onze aanpak is altijd gebaseerd op een duidelijke productvisie en gericht op de gehele levenscyclus van een applicatie. We onderscheiden ons als een leider in low-code development met OutSystems. Onze aanpak, gebaseerd op de filosofie 'First you, then coding', benadrukt het belang van begrip en empathie voordat er technische oplossingen worden ontwikkeld.

Onze multidisciplinaire, zelfsturende teams werken nauw samen met jullie, wat ervoor zorgt dat elke samenwerking is afgestemd op jullie specifieke behoeften en doelen. We zijn trots op onze capaciteit om te innoveren en ons aan te passen, en bieden jullie de tools en strategieën die nodig zijn om te slagen in een dynamische digitale omgeving.

Lees meer

Onze specialisaties in Low-Code development

1. First you, then coding aanpak en volledige ontzorging

  • Onze unieke aanpak begint met een grondig begrip van jouw behoeften en doelen. We benadrukken empathie en samenwerking voordat we technische oplossingen ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat de oplossingen perfect zijn afgestemd op jouw specifieke eisen. In deze aanpak kunnen we klanten volledig ontzorgen door oplossingen inclusief alle licenties als een managed cloud of SaaS-oplossing te leveren. Dit betekent dat wij de volledige verantwoordelijkheid nemen voor het beheer, onderhoud en de veiligheid van de applicaties, zodat jullie je kunnen concentreren op de kernactiviteiten.

2. Gebruikerservaring (UX) en design systems

  • Bij Iquality besteden we veel aandacht aan de gebruikerservaring (UX). We zorgen ervoor dat de applicaties niet alleen functioneel zijn, maar ook intuïtief en gebruiksvriendelijk. We zetten design systems op om een consistente gebruikerservaring te garanderen. Dit zorgt ervoor dat alle elementen van de applicatie uniform en herkenbaar zijn, wat bijdraagt aan een verbeterde gebruikerservaring en merkconsistentie.

3. Data management en integratie

  • Onze data-expertise stelt ons in staat om waardevolle inzichten te verkrijgen en te integreren in de applicaties. We zorgen ervoor dat data op een efficiënte en veilige manier wordt verzameld, opgeslagen, geanalyseerd en gebruikt om bedrijfsprocessen te optimaliseren. We onderscheiden ons door ons vermogen om naadloze integraties te realiseren met andere toepassingen en systemen. Of het nu gaat om bestaande backoffice-systemen of nieuwe technologieën, wij zorgen voor een vloeiende en efficiënte integratie. Dankzij OutSystems kunnen we eenvoudig koppelingen maken met externe systemen en API's, waardoor we de bedrijfsprocessen soepel laten verlopen.

4. Domeinkennis in de financiële sector

  • Met uitgebreide ervaring in de financiële sector begrijpen we de unieke uitdagingen en vereisten van deze industrie. Dit stelt ons in staat om oplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste normen van betrouwbaarheid en veiligheid. We kunnen specifiek inspelen op de behoeften van financiële instellingen door gebruik te maken van onze diepgaande kennis en expertise.

5. Customer facing applicaties, portals en apps

  • We ontwikkelen front-end code voor klantgerichte applicaties, portals en mobiele apps. Door gebruik te maken van OutSystems kunnen we snel en efficiënt oplossingen bouwen die een uitstekende gebruikerservaring bieden en aan jouw specifieke zakelijke behoeften voldoen. Onze toepassingen zijn ontworpen om intuïtief en toegankelijk te zijn, waardoor ze de klanttevredenheid en -loyaliteit vergroten.

Digitaal succes stimuleren: omarm low-codestrategieën met Iquality

Het omarmen van een low-code strategie met Iquality betekent dat we jouw organisatie kunnen positioneren voor succes in het digitale tijdperk. Onze expertise in het integreren van geavanceerde technologieën en het creëren van schaalbare, flexibele applicaties onderscheidt ons. Door ons te richten op de unieke behoeften van elke klant, leveren we oplossingen die niet alleen voldoen aan de huidige eisen, maar ook anticiperen op toekomstige uitdagingen en kansen. Laat Iquality jullie partner zijn in het navigeren door de complexiteit van digitale transformatie en het bereiken van blijvend succes.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

First you, then coding: wij ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en ondersteunen digitale oplossingen voor jouw verhaal.

John van Beek

Laat hier je bericht achter

Curious information
Hoe kunnen we u helpen?
Mogen wij jouw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over ons privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.