OutSystems

OutSystems & Iquality
Introductie

Iquality bouwt met OutSystems sneller, efficiënter en nauwkeuriger

Met het zogenoemde low-code development platform van OutSystems kunnen snel en eenvoudig kwalitatieve applicaties en softwaresystemen worden ontwikkeld. Hiermee kan Iquality nog beter inspelen op de behoefte van haar klanten en zijn systemen. Met het Agile platform kan Iquality organisaties helpen om in zeer korte tijd oplossingen te ontwikkelen die constant aangepast kunnen worden. Het platform van OutSystems is gebaseerd op een methodologie voor iteratieve ontwikkeling van (web based) applicaties. Door stapsgewijze verandering en regelmatige tussentijdse verankering geeft deze methodiek op dagelijkse basis de benodigde zekerheid terwijl de benodigde flexibiliteit voor de langere termijn behouden blijft.

OutSystems maakt een andere, nieuwe manier van werken mogelijk

Bij programmeren op de traditionele manier begin je met een blanco vel. De logica, hoe het eruit moet komen te zien; alles moet geprogrammeerd worden. OutSystems werkt anders! Applicaties worden visueel gemodelleerd en de code wordt automatisch gegenereerd. Code kan gemakkelijk hergebruikt worden, omdat veel applicaties in de basis hetzelfde zijn. Wanneer het datamodel getekend is, staat de applicatie al voor 80 tot 90 procent. Enkel het finetunen en bijschaven doen onze ervaren software engineers op het allerlaatste moment. Overigens wel visueel ondersteund.

Over OutSystems

Klanten van OutSystems faciliteren en stimuleren innovatie door snel flexibele enterprise web- en mobiele applicaties op te leveren. Het OutSystems Platform stelt IT-organisaties in staat om in een korter tijdsbestek dan met huidige platforms/ontwikkeltalen en met lagere kosten innovatieve businessoplossingen op te leveren. Het OutSystems Platform is het enige applicatieplatform voor de ontwikkeling van Java- en .Net-applicaties dat beschikbaar is als cloud-, lokale en hybride oplossing en dat gebruikmaakt van volledig automatische DevOps-ondersteuning. Het OutSystems Platform is inmiddels meer dan 36.500 maal geïnstalleerd in 22 sectoren, verdeeld over 24 landen en wordt ondersteund door een actieve community van meer dan 6.000 ontwikkelaars.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

First you, then coding: wij ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en ondersteunen digitale oplossingen voor jouw verhaal.

John van Beek

Laat hier je bericht achter

Curious information
Hoe kunnen we u helpen?
Mogen wij jouw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over ons privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.