Creëer customer value met Sitecore CMS

sitecore partner
Introductie

Sitecore partner sinds 2004

Iquality helpt organisaties met digitale transformatie door middel van marketing, UX en development. Wij adviseren en inspireren onze klanten om de mogelijkheden van Sitecore XP te gebruiken bij hun marketingactiviteiten. Zo helpen we bijvoorbeeld bij het personaliseren van customer journeys en het optimaliseren van de user experience. We implementeren de solution op een slimme en innovatieve manier. In dit proces staat de klant centraal. Met ons ‘Team as a Service’ concept blijf je continu innoveren en ontwikkelen met eigen team op maat.

20 jaar ervaring met Sitecore

Met tien gecertificeerde Sitecore developers in dienst werken wij al dertien jaar aan de Sitecore websites van onze klanten. Dit doen wij vanuit onze drie locaties in Nederland: ons hoofdkantoor in Nijmegen, en onze locaties in Eindhoven en Amsterdam. We werken met het ‘Team as a Service’ concept: jouw eigen team op maat, wanneer het jou uitkomt en binnen het door jou vastgestelde budget.

Team as a Service

Bij de meeste bedrijven wordt bij de start van een project een team samengesteld, wat na het opleveren van het eindproduct weer uit elkaar valt. Hierdoor gaat waardevolle kennis verloren. Zodra je een nieuw project wenst te starten om het eindproduct verder te ontwikkelen, is het maar de vraag of deze mensen beschikbaar zijn. Zo niet, dan moeten de nieuwe teamleden eerst ingewerkt worden. Dit kost tijd, en daardoor ook veel geld. Door Team as a Service blijft jouw digitale product (en daarmee jouw bedrijf) in beweging; door te meten, leren, bouwen en uitrollen blijf je doorontwikkelen en blijf je de concurrentie voor. Dit heeft een positieve invloed op jouw return on investment.

Iquality & Sitecore

  • 20 jaar ervaring met Sitecore CMS
  • 1 Most Valuable Professional (MVP)
  • 10 gecertificeerde Sitecore developers in dienst
  • Sitecore Team as a Service
  • Winnaar van drie Sitecore Experience Awards in 2012 & 2016
  • Ervaring met meerdere Sitecore modules

Onze Sitecore cases

Onlangs lanceerde onze klant De Lage Landen (DLL) een nieuwe carrièrewebsite met als onderliggend CMS Sitecore. Deze website is gekoppeld aan het sollicitantvolgsysteem Lumesse. Voor De Baak Opleidingen ontwikkelde Iquality een responsive website, waarbij het experience management platform zorgt voor een persoonlijke bezoekerservaring. Vorig jaar won Iquality samen met De Baak Opleidingen een Sitecore Experience Award in de categorie Contextual Intelligence: Digital Innovation.

Sitecore Experience Awards

Experience centraal

User Experience (UX) is cruciaal voor jouw digitale product; als de gebruiker jouw website, app of applicatie niet begrijpt is de kans groot dat zij overstappen naar de concurrent. Een CMS zoals Sitecore ondersteunt hier voor een heel groot gedeelte in door middel van het Experience Management Platform. Iquality ondersteunt haar klanten bij het implementeren van Sitecore xDB, maar gaat nog een stap verder. We hebben een Experience team die samen met onze developers en specialisten werkt aan de optimale gebruikerservaring van uw digitale product. Nieuwsgierig naar onze kijk op user experience? Lees onze pitch.

Over Sitecore

Sitecore is een .NET gedreven web content management systeem; het enige CMS waarbij content, data, commerce, SEO en e-mailmarketing samenkomen dankzij het experience management platform.

Voordelen Sitecore

Het experience management platform verzamelt data tijdens ieder bezoek op de website en bouwt zo klantprofielen op, zowel realtime als met data uit het verleden. Met behulp van deze klantprofielen kan uiteindelijk de website gepersonaliseerd worden op de wensen van de bezoeker. Doordat Sitecore een .NET gedreven CMS is, is het mogelijk het CMS te integreren met (marketing)software, zoals Microsoft Azure, APIs en overige software.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

First you, then coding: wij ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en ondersteunen digitale oplossingen voor jouw verhaal.

John van Beek

Laat hier je bericht achter

Curious information
Hoe kunnen we u helpen?
Mogen wij jouw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over ons privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.