Iquality is partner van Storyblok!

Storyblok partner Iquality
Introductie

Een dynamisch headless CMS

Met veel enthousiasme vertellen we over ons partnership met Storyblok! Storyblok brengt niet alleen ons, maar ook onze klanten veel nieuwe mogelijkheden. Het stelt ons in staat om krachtige digitale platformen, zoals een website of app, te ontwikkelen en daarbij verschillende technologieën te integreren waardoor onze klanten, maar ook jij, doelstellingen kunnen behalen. In deze aankondiging zetten we voordelen van Storyblok op een rij.


Ben je benieuwd hoe dit er in de praktijk uit ziet? In deze video vertellen Mathilde Meeuwis (Customer Experience Manager bij Damen Shipyards), Ronald Nieuwenhuis (Team lead bij Iquality) en Merel IJpelaar (Online Marketeer bij Iquality) je meer over het digitale omnichannel platform van Damen Shipyards en de implementatie van Storyblok (deze video is in het Engels opgenomen).

Meer over Storyblok

Als ontwikkelaar, marketeer of content creator een verhaal vertellen, dat kun je met Storyblok Headless Content Management Systeem. The sky is the limit. Storyblok stelt ontwikkelaars in staat om flexibele en herbruikbare componenten te bouwen die vervolgens worden beheerd door content creators met ondersteuning van een visuele editor. Door deze visuele editor is werken met Storyblok ontzettend simpel, zelfs voor gebruikers zonder ervaring in coding.


Technologieën integreren op een centraal platform – we noemen dit een composable digital experience platform. Weten wat het precies inhoudt? Lees het hier.

Realtime visuele editor

Zoals Storyblok het zelf noemt is de realtime visuele editor de ster van de show! Het is een onmisbare functionaliteit die ervoor zorgt dat iedere content creator direct aan de slag kan. De editor geeft een live preview weer van de pagina waar je op dat moment aan werkt en het geeft je de mogelijkheid om het item wat je ziet gelijk te bewerken. Het creëren van projecten wordt hiermee ontzettend simpel, zelfs voor gebruikers zonder enige coding ervaring. Op G2, meest vertrouwde tech marktplaats waar mensen software ontdekken, beoordelen en beheren, wordt Storyblok zelfs vernoemd als een van de meest gebruiksvriendelijke CMS’en!

Storyblok Iquality Editor

Werk samen met collega’s

Voordat jouw content naar productie gaat, is het cruciaal om veranderingen te reviewen, testen en goedkeuren. Storyblok geeft je de mogelijkheid om verschillende stadia te definiëren en dus meerdere workflow fases toe te kennen. Op deze manier behoud je een betrouwbare productieomgeving en publiceer je alleen goedgekeurde wijzigingen.

Een omnichannel ervaring

De headless aanpak van Storyblok zorgt ervoor dat jij content creëert en beheert op één plek, maar inzet voor allerlei kanalen. Of het nu gaat om een app, website, smartwatch, desktop of mobiel, jij bestuurt het vanuit een centrale omgeving: Storyblok.

Meer weten over een omnichannel ervaring? Bekijk onze explainer over Digital Experience Platform.

De voordelen voor ons team?

Vrijheid. Bij de constructie van een headless CMS is de frontend losgekoppeld van de backend. Dat betekent dat onze developers volledig vrij zijn in het vormgeven van de frontend aangezien de content geen layout bepaalt. Daardoor zijn ze in staat om écht maatwerk te leveren. Door middel van API-koppelingen worden de front- en backend weer aan elkaar verbonden, zonder dat het de snelheid, vindbaarheid of veiligheid van de website beïnvloedt.

Get smarter every day? Daar zorgt Storyblok mede voor. Wij werken graag met nieuwe technieken als Next.js, Gatsby, React, etc. Door de onbeperkte technologische mogelijkheden kan ons team zich blijven ontwikkelen en verdiepen in nieuwe technologieën.

Extra capaciteit voor contentmanagement

We hebben het al eerder benoemd, content verwerken in het CMS van Storyblok is voor iedereen weggelegd. Ondanks dit gegeven ervaren we in de praktijk dat dit een tijdrovende klus kan zijn voor online marketing- en contentspecialisten. In deze piekmomenten helpen wij jou met het verwerken van content. Meer weten? Bekijk de website van onze partner Markaid.

Storyblok implementeren voor jouw project?

Wij zijn nieuwsgierig naar nieuwe technologieën, bovenstaande punten hebben ervoor gezorgd dat wij gekozen hebben om ons aan te sluiten bij het partnernetwerk en omdat we overtuigd zijn dat we samen met Storyblok slimmer kunnen worden. Wil jij weten wat Storyblok jou kan bieden? Teamlead Ronald gaat met jou in gesprek of dit de oplossing is voor jouw organisatie. Neem contact op via onderstaande knop!


 

Collega Ronald Nieuwenhuis.

Hier was ik naar op zoek

Vraag het Ronald

Ronald Nieuwenhuis is intensief betrokken geweest bij alle ontwikkelingen. Hij kan hier enthousiast over vertellen. Meer weten? Aarzel niet om direct contact op te nemen.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

First you, then coding: wij ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en ondersteunen digitale oplossingen voor jouw verhaal.

John van Beek

Laat hier je bericht achter

Curious information
Hoe kunnen we u helpen?
Mogen wij jouw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over ons privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.