Onze collega’s

Iquality colleagues gathering.
Introductie

Dit worden jouw collega’s

Je collega’s. Je ziet ze doordeweeks vaak meer dan je eigen partner, familie of vrienden. Het is dan ook niet voor niets dat wij een goede sfeer op de werkvloer erg belangrijk vinden. Bij Iquality hebben we een hecht team, waar een goede omgang, hard werken en genoeg tijd voor gezelligheid elkaar aanvullen. Een aantal van jouw (mogelijk) toekomstige collega’s vertellen je graag wat meer over hoe hun werkdag bij Iquality eruitziet.

Meer weten over Iquality? Check ons Iquality magazine hier!

De werkdag van...

Afbeelding
Sjoerd Reijnen
Naam
Sjoerd Reijnen
Rol
Software Engineer

Ik begin mijn werkdag met een kopje koffie op kantoor en praat ik bij met collega’s. We beginnen de dag met een stand-up gevolgd met meetings om de laatste losse eindjes van de sprint af te ronden, gevolgd door een ‘Technical Discovery’ sessie waarin we met mede developers van het product team afstemmen wat er in toekomstige stories aan bod gaat komen. Mijn hoogtepunt? Dat is wanneer ik 3-0 win van mijn collega’s tijdens het tafeltennissen.

De werkdag van...

Afbeelding
Merel IJpelaar
Naam
Merel IJpelaar
Rol
Online Marketeer

Na een rustige fietstocht loop ik ons kantoor op de 10e verdieping binnen, start ik mijn laptop en bekijk ik wat er op mijn planning staat en wat er heeft afgespeeld op onze online kanalen. De hoogtepunten van mijn werkweek zijn de momenten dat ik met collega’s aan het sparren ben over nieuwe ideeën, een collega interview voor een nieuwe case voor op de website of het schrijven van content voor onze kanalen. Er is bij Iquality veel vrijheid en ruimte om mijzelf te ontwikkelen, dát maakt het een inspirerende omgeving waar je uitgedaagd wordt.

De werkdag van...

Afbeelding
Abdel Danba
Naam
Abdel Danba
Rol
Software Engineer

Ik begin de dag het liefst met een kop koffie of thee, daarna begin ik met de bekende stand-up. Dit is een moment waar mijn collega’s en ik delen wat we die dag van plan zijn te gaan doen. Ik ben een Software Engineer, hier komt niet alleen programmeren bij kijken. Om kwalitatieve en op maat gemaakte software te leveren is communicatie met je collega’s en klanten essentieel. Eén van de leukste dingen vind ik om met mijn collega’s diep in de problemen te duiken en uiteindelijk tot oplossingen te komen.

Contact foto Joyce Disveld.

Heb je vragen of wil je kennismaken?

MAAK KENNIS MET JOYCE

Wil je meer weten over hoe een werkdag eruit ziet bij Iquality? Dat laat ik jou graag zien, laten we kennis maken!

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

Ons doel is om mensen elke dag slimmer te maken. 

John van Beek

Word ook elke dag slimmer

Curious information
Hoe kunnen we u helpen?
Mag Iquality uw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over onze privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.