GSED 2019 – Digitaal met een menselijk gezicht

image of get smarter everyday office.
Introductie

Get Smarter Every Day in 2019

Elke dag komen er nieuwe digitale mogelijkheden. Elke keer zijn ze krachtiger en bieden ze tal van nieuwe mogelijkheden. In 2019 zal dat zeker niet anders zijn. In plaats van deze mogelijkheden uit te diepen, wil ik graag aandacht vragen voor iets anders: Wat gaan we met deze mogelijkheden doen en hoe zetten we ze in voor menselijke doelen?
Wij vinden dat de menselijke maat veel meer aandacht verdient. Het gaat dan niet om software een menselijk voorkomen te geven, nee, het gaat erom dat software een bijdrage levert aan menswaardige doelen.

Van "het oude denken" naar "het nieuwe denken"

Gebruik van digitale technologie is erop gericht om de positie van een organisatie te verbeteren: Ervoor zorgen dat je sneller, beter, toegankelijker en slimmer wordt, maar ook dat jouw positie tot “die andere” verbetert. Dat is in de kern concurrentie en marktwerking. Digitale technologie speelt daarbij een grote rol.

Gaan we met “het oude denken” gebruik maken van deze digitale nieuwe mogelijkheden, of is het tijd voor “het nieuwe denken”? Het verduurzamen van relaties met klanten, leveranciers, personeel en maatschappij staat centraal bij “het nieuwe denken”. Daarbij horen een aantal fundamenten: volwaardig respect voor dataprivacy en identiteit, waarborgen van toegankelijkheid en het structureel verduurzamen van je bedrijfsmodel.

Wij zien het als onze taak
om ook zelf initiatief te nemen.

John van Beek, Managing Partner Iquality

Zelf initiatief nemen

Wij zien het als onze taak om ook zelf initiatief te nemen om technologie op bepaalde gebieden toegankelijk en toepasbaar te maken voor onze opdrachtgevers. Wij participeren daarom in verschillende startups. Daarbij kiezen we zorgvuldig de onderwerpen.
Momenteel zijn we actief met startups op het gebied van: self sovereign identity, consent management, content ontsluiting via chatbots en Shareholder Rights Directive compliance (SRD).

Digitale technologie

De impact van digitale technologie wordt steeds groter, daarom willen we graag intensief samenwerken en waar mogelijk samen ondernemen. Het meest duurzaam is om elke dag van elkaar te leren, waar nodig te experimenteren en als mens en organisatie steeds meer bedreven te worden in het toepassen van digitale technologie.

Wij kiezen hierom ook voor andere samenwerkingsvormen. Wij werken met multidisciplinaire (UX-DEV-OPS) zelfsturende teams, die intensief samenwerken met klanten en partners. Onze teams groeien steeds meer naar een model wat gericht is op het gezamenlijk behalen van een bepaalde outcome. Het is onze uitdaging om onze teams steeds beter te maken en stevig te verbinden met de doelstellingen van onze opdrachtgevers.

Wij kijken uit naar een “digitaal 2019” met een menselijk gezicht.

Contact foto John van Beek.

Neem contact op

met John van Beek

Wil je meer informatie over Iquality? Aarzel niet om contact op te nemen met John.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

Ons doel is om mensen elke dag slimmer te maken. 

John van Beek

Word ook elke dag slimmer

Curious information
Hoe kunnen we u helpen?
Mag Iquality uw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over onze privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.