Iquality gaat verder als onderdeel van Broad Horizon

Iquality & Broad Horizon.
Introductie

Krachten bundelen

Vandaag kondigen we met trots aan dat Iquality als zelfstandige onderneming verder gaat onder Broad Horizon: een overkoepelende organisatie waar kennis van verschillende bedrijven samenkomt. Broad Horizon en Iquality zijn een goede match, omdat we beide geloven in groei, samenwerking en het delen van kennis. Het stelt ons in staat om nóg slimmer te worden.

Het is de ambitie van Iquality om mogelijkheden in software te vertalen naar digitale oplossingen voor klanten, medewerkers en maatschappij. Onze Teams as a Service-dienstverlening gaan wij verder ontwikkelen, en we gaan onder ons Purple Unity-label volwaardige SaaS-oplossingen aanleveren. Wij zien in de samenwerking met de verschillende Broad Horizon-bedrijven een unieke kans om dit proces te versnellen en onze dienstverlening te verrijken.

Broad Horizon is nu The Digital Neighborhood. Lees hier meer over onze Neighborhood.

Iquality & Broad Horizon

Jean-Yves Charlier, CEO van Broad Horizon, over de overname: “Deze overname past in onze ambitie om dé partner te worden voor alle complexe digitale uitdagingen van bedrijven. Met de Teams as a Service-oplossing van Iquality komen we tegemoet aan de toenemende vraag naar maatwerk cloud applicatieontwikkeling, naast onze huidige diensten rondom het Microsoft-ecosysteem. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met het Iquality-team en zijn vereerd dat de 60 Iquality-collega’s onderdeel worden van de Broad Horizon-community.

John van Beek, CEO van Iquality, vertelt: “Binnen het Broad Horizon-netwerk zullen we intensief kennis delen en samenwerken. Het is mijn overtuiging dat we hiermee 'de digitale reis' voor onze klanten en medewerkers nog interessanter zullen maken."

Patrik van Gelder, COO van Iquality, vult daarop aan: “We vinden persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk. Door de synergie met de bedrijven die onder Broad Horizon opereren kunnen we daar nóg meer stappen in zetten. We creëren een interessante omgeving voor zowel onze klanten als medewerkers.”

Patrick Joosten, CFO van Iquality, vertelt: “Met Broad Horizon halen we meer en ook andere (vooral Microsoft-) expertise in huis. Daarmee kunnen we onze klanten een nog breder palet aan digitale oplossingen bieden waardoor we nog sneller kunnen groeien. We zijn ontzettend benieuwd wat onze medewerkers en klanten hiervan vinden.”

Met Broad Horizon halen we meer, en vooral andere expertise in huis.

Patrick Joosten, CFO van Iquality

Over Broad Horizon

Broad Horizon is een groep bedrijven die naadloos samenwerkt om te adviseren, vereenvoudigen en complexe digitale uitdagingen te overwinnen op het gebied van Cloud & Platform, Data & AI en bedrijfsapplicaties. Elk bedrijft brengt zijn eigen sterke punten, ervaringen en talent, maar allemaal met dezelfde instelling; jou en elkaar vooruithelpen.

Over Iquality

Iquality levert dé ultieme digitale oplossing met impact. Onze multidisciplinaire UX-DEV-OPS teams van experts ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren krachtige digitale oplossingen aangepast naar de ambitie van onze klanten. We brengen ideeën samen om tot een uniek resultaat te komen. Een resultaat waarmee we doelen willen behalen. We maken onze klanten slimmer: Get Smarter Every Day!

Over Purple Unity

Purple Unity ontwerpt, creëert en implementeert unieke API-first headless software diensten die geleverd worden in een SaaS-architectuur (Software as a Service). We richten ons op het ondersteunen van zakelijke taken, samenwerking en cloud first. Door gebruik te maken van SaaS-oplossingen die gericht zijn op een heldere taak en op connectiviteit, kunnen we het digitale transformatieproces aanzienlijk versnellen.

Voor vragen of meer informatie naar aanleiding van dit persbericht kun je contact opnemen met Iquality via info@iquality.nl.

Broad Horizon
  • Iquality & Broad Horizon.
  • Iquality & Broad Horizon.
  • Iquality & Broad Horizon.
Contact foto John van Beek.

Neem contact op

met John van Beek

Wil je meer informatie over Iquality? Aarzel niet om contact op te nemen met John.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

Ons doel is om mensen elke dag slimmer te maken. 

John van Beek

Word ook elke dag slimmer

Curious information
Hoe kunnen we u helpen?
Mag Iquality uw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over onze privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.