Iquality tekent partnerovereenkomst met OutSystems

Developer aan het ontwikkelen met OutSystems
Introductie

Iquality tekent partnerovereenkomst met OutSystems

Sinds begin 2017 is Iquality gecertificeerd partner van OutSystems, een low-code platform voor rapid application development. Iquality kan met dit platform applicaties nog sneller ontwikkelen.

Sneller profiteren van goede ideeën

 “Time to market is steeds belangrijker voor onze opdrachtgevers”, vertelt Patrick Joosten, Managing Partner bij Iquality: ”Met OutSystems kunnen we mobile apps en webapplicaties tot wel vijf keer sneller realiseren. Dit omdat het platform de meest gebruikte componenten standaard heeft ingebouwd. Die kun je dus gebruiken zonder dat je daarvoor zelf de code moet intypen. Verder bespaart een low-code ontwikkelplatform je allerlei technische rompslomp. Denk aan het opzetten van een database, uitzoeken van een hosting provider en dergelijke.”

Functionaliteiten centraal

De kracht van OutSystems ligt onder andere in het grote aantal features en tools voor databasebeheer, integratie en samenwerking, in combinatie met een uitgebreide set aan mobiele features. Patrick Joosten: “Als we een app of webapplicatie ontwikkelen met OutSystems kunnen we al binnen een paar uur een werkend scherm aan de klant laten zien. Dit betekent dat we ook vroeg in het proces feedback kunnen vragen en leidt weer tot betere eindresultaten. Zeker ook omdat we ons in die gesprekken kunnen concentreren op functionaliteiten, zonder ons te bekommeren om allerlei technische ontwerpen.”

De techniek is geregeld

Doordat de webapplicaties en apps met OutSystems geheel in de cloud worden ontwikkeld, getest en gebruikt, zijn business managers minder afhankelijk van hun IT-afdelingen. Joosten: “Onze opdrachtgevers hoeven geen eigen resources vrij te maken. En ze hoeven ook niet de eigen ICT-architectuur overhoop te gooien om een app of webapplicaties mogelijk te maken. Dit geeft veel vrijheid, tevens zijn apps en webapplicaties goed schaalbaar. Komen er meer gebruikers? Dan kun je meer licenties afnemen en omgekeerd. Ook meertaligheid, responsive, security en in app feedback zijn standaard ingebouwd.”

OutSystems als beste keuze

Iquality heeft meerdere aanbieders van low-code ontwikkelplatformen bekeken en getest voordat de keus viel op OutSystems. Joosten: “We hebben OutSystems gekozen omdat dit platform een mooi evenwicht biedt tussen wat standaard is geregeld en wat je zelf nog kunt aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld de user experience vormgeven in de huisstijl, wat voor sommige van onze opdrachtgevers van belang is. Verder kun je een app en webapplicatie dezelfde database laten gebruiken. Ook dat is waardevol en krachtig.”

Over Iquality

Iquality maakt software, apps en sites waarmee klanten op een slimme manier hun ambities kunnen waarmaken. De ontwikkelaars en engineers kijken daarbij altijd naar het totale plaatje van business, experience en technology. Iquality werkt volgens de eigen aanpak ‘Get Smarter Every Day’: In korte sprints voegen ze steeds meer waarde aan software, een app of een site toe. ‘Rapid application development’ is daarvoor een belangrijke voorwaarde. Deze manier van werken zit al sinds de oprichting in het DNA van Iquality.

Over OutSystems

Wereldwijd vertrouwen duizenden klanten op OutSystems, hét nummer één low-code ontwikkelplatform voor het versnellen van applicatieontwikkeling. Gedreven techneuten hebben ieder aspect van het platform met oog voor detail ontworpen, waardoor bedrijven enterprise-grade apps kunnen bouwen en daarmee hun digitale transformatie kunnen versnellen. OutSystems is de enige oplossing die de kracht van low-code applicatieontwikkeling combineert met geavanceerde mobiele functionaliteiten, waardoor het volledige applicatielandschap visueel gemodelleerd en geïntegreerd met bestaande systemen kan worden. Klik hier voor meer informatie, volg ons op Twitter, bezoek ons op LinkedIn of download het rapport.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

First you, then coding: wij ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en ondersteunen digitale oplossingen voor jouw verhaal.

John van Beek

Laat hier je bericht achter

Curious information
Hoe kunnen we u helpen?
Mogen wij jouw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over ons privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.