Iquality behaalt Microsoft Gold certificering

Microsoft-certificering-Iquality
Introductie

Iquality behaalt Microsoft Gold certificering

Iquality is sinds 2004 verbonden aan Microsoft als partner. Afgelopen week heeft Iquality de Microsoft Gold certificering behaald voor de competentie ‘Application Development’. De Gold certificering is de hoogst haalbare onderscheiding binnen de Microsoft competenties.

Het behalen van de certificering

Voor het behalen van deze certificering werd Iquality door Microsoft getest op het gebied van kennis, gecertificeerde medewerkers en klantreferenties. Medewerkers moesten onder andere een certificaat behalen op het gebied van Solution Development.

Wat houdt het in?

Wij ontwikkelen een groot aantal van de oplossingen voor onze klanten met de technieken van Microsoft. Gold Partners genieten een breed pakket aan voordelen, zoals directe ondersteuning vanuit Microsoft en toegang tot producten en trainingen. Voor onze klanten betekent dit dat zij indirect gebruik kunnen maken van de wereldwijde expertise van Microsoft. Door het behalen van de Gold certificering zijn we vroegtijdig op de hoogte van ontwikkelingen binnen Microsoft en kunnen we hier goed op inspelen. Hierdoor kunnen de oplossingen voor onze klanten steeds met de nieuwste inzichten ontwikkeld worden.

Meer informatie

Wil je meer weten over het Microsoft Gold Partnership, of over de voordelen die het biedt voor onze klanten? Neem dan contact op met John van Beek.

Contact foto John van Beek.

Neem contact op

met John van Beek

Wil je meer informatie over Iquality? Aarzel niet om contact op te nemen met John.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

First you, then coding: wij ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en ondersteunen digitale oplossingen voor jouw verhaal.

John van Beek

Laat hier je bericht achter

Curious information
Hoe kunnen we u helpen?
Mogen wij jouw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over ons privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.