Samenwerking HAN & Iquality

HAN en Iquality
Introductie

Samenwerkingsinitiatieven HAN

Eind deze maand zijn er diverse initiatieven georganiseerd door de Hogeschool Arnhem & Nijmegen. Iquality is aanwezig tijdens ICT=Smart op woensdag 25 januari en presenteert de Microsoft HoloLens tijdens ICA presents op donderdag 26 januari.

Het grote ICT event in Nijmegen: ICT = Smart

ICT Netwerk Nijmegen, de HAN en Nijmeegse MeetUPs brengen ICT-ers samen tijdens ICT=Smart. Leren van elkaar, elkaar leren kennen en samen excelleren.

Net zoals Iquality….wij helpen mensen en organisaties elke dag slimmer te worden. We delen graag onze kennis en we zijn nieuwsgierig naar de kennis van andere. Om die reden is Iquality sponsor van ICT=Smart.

Waarom ICT = Smart

Nijmegen heeft prachtige ICT-bedrijven van klein tot groot, vooraanstaand IT onderwijs op HBO en WO niveau en is koploper op het ICT-gebieden als security en zorginnovatie. Toch komt het voor dat, zelfs in een overzichtelijk stad als Nijmegen, niet altijd de juiste partijen elkaar op het juiste moment weten te vinden.

Stel je voor dat iedereen elkaar iets beter zou kennen? En je zou weten waar anderen behoefte aan hebben of hulp bij kunnen gebruiken? En je zou kunnen leren van andermans kennis en fouten? Goede bedrijven worden fantastische bedrijven, goede techneuten worden ICT-helden en Nijmegen wordt ICT-koploper van Nederland.

Daarom is het tijd voor een event waarbij de bestaande netwerken samen komen. Op 25 januari 2017 nodigen ICT Netwerk Nijmegen, de HAN en Nijmeegse MeetUPs alle ICT-ers uit de regio uit bij het ICT=Smart event.

ICA Presents

Op donderdag 26 januari 2017 vindt de 10e editie van het ICA Presents Live Event plaats. ICA Presents is hét inspiratieplatform van de Informatica Communicatie Academie (ICA) van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Op dit platform vindt kruisbestuiving plaats tussen studenten, docenten, alumni en het werkveld van de studies CMD (Communication and Multimedia Design) en HBO-ICT.

Aanmelden ICA Presents

Wees welkom tijdens ICA Presents. De dag wordt afgesloten met een gezellige borrel, goede muziek en een "winter-wonderland" buffet.

Direct aanmelden

Een plek voor inspiratie, kennisuitwisseling en plezier

De ICA, Ruitenberglaan 26, in Arnhem transformeert op 26 januari tussen 13.00 uur en 19.30 uur naar een plek waar inspiratie, kennisuitwisseling en plezier centraal staat.

Studenten HBO-ICT en CMD presenteren hun veelbelovende projecten. Daarmee maken ze kans op een van de vijf felbegeerde ICA Presents Awards en 200 euro. Een professionele jury beslist hierover.

Daarnaast is er voor zakelijke relaties een speciale ‘business lounge’ ingericht waar netwerken, binnen en buiten ICA, centraal staat. Hier is Iquality ook te vinden. Wij zullen deze middag een indrukwekkende live demonstratie tonen van de Microsoft Hololens. Bezoekers kunnen zelf live de mogelijkheden ontdekken van dit apparaat dat augmented reality boven de werkelijkheid projecteert.

Hololens van Microsoft
Portret foto Patrik van Gelder.

Neem contact op

met Patrik van Gelder

Wil je meer weten over onze samenwerkingsinitiatieven met de HAN? Neem contact op met Patrik.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

Ons doel is om mensen elke dag slimmer te maken. 

John van Beek

Word ook elke dag slimmer

Curious information
Hoe kunnen we u helpen?
Mag Iquality uw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over onze privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.