Mensen

GSED met Iquality
Introductie

Flexibele inhuur van specifieke kennis.

Bij het bedenken, ontwikkelen of afronden van een solution kan het handig zijn om een engineer met specifieke kennis of een team van multidisciplinaire professionals beschikbaar te hebben. Die flexibiliteit bieden wij.

Designers, developers, software-architecten, solution managers, DBA’ers, SEO-tekstschrijvers en knopen-doorhakkers. Ze zijn allemaal goed opgeleid en gericht op samenwerken. Daarbij zijn ze kortstondig of juist voor een langere periode inzetbaar en in alle mogelijke tussenvormen die je kunt bedenken. 

Oprecht geïnteresseerd

Je kunt erop vertrouwen dat onze medewerkers oprecht geïnteresseerd zijn in jou en je organisatie. En dat ze hun nieuwsgierigheid en creativiteit gebruiken om digitale dingen van het hoogste niveau te maken waarvan jouw klanten, gebruikers of medewerkers blij worden.

Eerlijk en sociaal

Wij vinden bovendien dat de samenwerking met ons een optimale ervaring hoort te zijn. Je kunt er dus van uitgaan dat onze medewerkers graag samenwerken in teams waarin iedereen open en direct werkt aan een eindresultaat met meerwaarde. Een gevoel krijgen van hoe wij samenwerken? Freek vertelt je graag hoe hij het ervaart!

Patrik van Gelder Iquality

Meer weten

neem contact op met Patrik

Patrik van Gelder weet hoe zaken geregeld moeten worden. Hij kan je precies vertellen welke aanpak het beste werkt. Aarzel niet om direct contact op te nemen.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

Ons doel is om mensen elke dag slimmer te maken. 

John van Beek

Word ook elke dag slimmer

[curious information]
Hoe kunnen we u helpen?
Mag Iquality uw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over onze privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.