Werkwijze

Iquality colleague.
Introductie

Hoe wij werken

Ontwikkelingen in digitale technologie hebben steeds meer invloed op de manier waarop we met elkaar samenwerken en leven. Voor bedrijven en organisaties bepalen ontwikkelingen in technologie steeds meer de mate van hun succes. Bovendien verandert de wereld non-stop. Dit betekent dat de ontwikkeling van software, apps en sites geen eenmalige uitdaging is, maar een continu proces.

Wij werken graag zo direct mogelijk met jou samen. We verbergen geen specialisten achter een servicedesk of projectmanager. Of het nu gaat om het bespreken van een nieuw idee, advies of operationele ondersteuning, wij brengen je direct in contact met de teamleden die je verder helpen. Meer weten over multidisciplinaire teams? Lees hier verder.

Wij brengen design, development en support samen in multidisciplinaire teams en maken deze disciplines direct beschikbaar voor onze klanten. Echt samenwerken dus, zonder helpdeskmuur.

John van Beek, CEO van Iquality

Complete geïntegreerde oplossingen met UX, DEV en OPS

In onze multidisciplinaire teams worden User Experience, Development en Operations samengevoegd in een continue cyclus. Dit noemen wij de UX-DEV-OPS-methode. We zijn ervan overtuigd dat een continue cyclus van deze expertises ertoe leidt dat de business en IT naadloos op elkaar afgestemd zijn en dat er een constante ontwikkeling gerealiseerd kan worden.

UXDX-cyclus

User Experience (UX)

Onze UX-designers richten zich op het ontwikkelen van een visie op de oplossing, rekening houdend met een optimale verbinding met de eindgebruikers. Wij onderzoeken behoeften, vereisten en de essentie en ontwerpen een optimale gebruikerservaring.

Development (DEV)

Development geeft richting aan verdere ontwikkeling van de oplossing. Dat betekent dat onze ontwikkelaars de ervaring en functionaliteit in technologie creëren. Door gebruik te maken van Scrum-methodiek zijn we in staat om met het proces van bouwen, testen en releasen (verbeteringen en uitbreidingen) de oplossing continu te innoveren.

Operations (OPS)

Wanneer jouw digitale product of functionaliteit gelanceerd is richten wij ons 24/7 op het bieden van support. Wij monitoren en onderhouden jouw digitale oplossing zodat het continu blijft voldoen aan de kwaliteitseisen en daarmee optimaal beschikbaar is voor gebruikers.

Portretfoto Rob Vogelsangs.

Samen met ons innoveren?

MAAK KENNIS MET ROB

Rob neemt jou mee in het verhaal van Iquality en hoe wij ideeën tot een unieke digitale oplossing vormen.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

Ons doel is om mensen elke dag slimmer te maken. 

John van Beek

Word ook elke dag slimmer

Curious information
Hoe kunnen we u helpen?
Mag Iquality uw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over onze privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.