Aanpak

Iquality meeting.
Introductie

Directe samenwerking en ruimte voor innovatie

Wij werken met zelfsturende multidisciplinaire teams, waarbinnen de disciplines strategie, concept, design, development en support zijn samengebracht. We nemen graag de verantwoordelijkheid voor de gehele Solution Lifecycle van je software, apps of sites. Samen met jou en jouw mensen voegen we daar, in korte sprints, steeds meer waarde aan toe. Daardoor kun je snel reageren op nieuwe ontwikkelingen in de markt. En verliezen we beiden zo min mogelijk tijd aan managementtaken of onduidelijkheden in het proces. Die tijd besteden we liever aan nieuwe features.

UXDX-cyclus

Geen waterval maar een geïntegreerde aanpak

We werken niet met de ouderwetse watervalstrategie waarbij strategie, design, development en support afzonderlijke opeenvolgende stappen zijn. In plaats daarvan zijn onze teams continu bezig met het bedenken, ontwikkelen en lanceren van nieuwe versies van sites, apps of software. De resultaten bekijken we telkens kritisch. Volgens ons is deze aanpak, in korte overzichtelijke stappen, de beste manier om de mogelijkheden van digitale technologie optimaal te benutten. Bovendien blijven jij en wij daardoor continu in ontwikkeling en gaat er geen kennis verloren omdat een project ineens ophoudt.

Wij brengen strategie, design, development en support samen in multidisciplinaire teams en maken deze disciplines direct beschikbaar voor onze klanten. Echt samen werken dus, zonder helpdeskmuur.

John van Beek, Managing Partner & Solution Manager Iquality

Direct samenwerken

Wij werken tijdens de gehele Solution Lifecycle graag zo direct mogelijk met jou en je mensen samen. Daarom verbergen we geen specialisten achter een servicedesk of projectmanager. Wij brengen jou en jouw mensen direct in contact met die teamleden die je verder helpen. Het maakt niet uit of het gaat om een nieuw idee, een advies of operationele ondersteuning. Je kunt onze teams direct benaderen en ze hebben zelfs extra werkplekken voor je vrijgelaten om een of meerdere dagdelen intensief met ons samen te werken.

Ruimte om te experimenteren met Labs

Door de enorme toename van technologische mogelijkheden en het snelgroeiend aantal startups hebben steeds meer organisaties behoefte om nieuwe businessideeën snel te testen. Maar hoe doe je dit als de eigen infrastructuur en bedrijfsprocessen dat moeilijk toelaten? En hoe weet je eigenlijk welke technologie je juist wel of juist niet nodig hebt om te kunnen innoveren? Ons antwoord: een externe proeftuin! Hiermee bieden we organisaties een platform, een sandbox, waarbinnen ze risico's kunnen nemen en tijd hebben om nieuwe ideeën uit te denken en te testen.

Patrik van Gelder Iquality

Meer weten

neem contact op met Patrik

Patrik van Gelder weet hoe zaken geregeld moeten worden. Hij kan je precies vertellen welke aanpak het beste werkt. Aarzel niet om direct contact op te nemen.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

Ons doel is om mensen elke dag slimmer te maken. 

John van Beek

Word ook elke dag slimmer

[curious information]
Hoe kunnen we u helpen?
Mag Iquality uw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over onze privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.