ISO-certificeringen

Iquality GSED element.
Introductie

Een betrouwbare samenwerking

De mens, en daarmee onze klanten, eindgebruikers, partners en medewerkers, staan bij ons centraal. Dagelijks streven we ernaar om een waarde toevoegende en betrouwbare partner te zijn die op een duurzame manier bijdraagt aan het succes van de klant. Doordat we in het bezit zijn van ISO-certificeringen, laten we zien wat we écht belangrijk vinden.

ISO27001: jouw gegevens zijn veilig

Veiligheid – daar draait het om bij ISO27001. Met dit certificaat tonen wij aan dat we waardevolle informatie van onze klanten weten te beschermen. Informatie en privacy zijn letterlijk in goede handen. We nemen de juiste maatregelen om onjuiste informatie, een lek of het verliezen van informatie te voorkomen. Daarnaast houdt het tevens in dat wij voldoen aan de Algemene Verordening Gegevens bescherming (AVG).

ISO9001: borgen van kwaliteit

ISO9001 is wereldwijd de erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Sinds 2012 tonen we hiermee aan dat klanttevredenheid een groot onderdeel is binnen Iquality. Door het volgen van het 'plan-do-check-act-cyclus', verbeteren we continu onze interne processen, waardoor we scherp zijn op risico’s en kansen. Met andere woorden, we leveren betrouwbare oplossingen naar de verwachtingen van onze klanten en blijven deze continu verbeteren. We streven naar kwaliteit.

Portret foto Patrik van Gelder.

Nieuwsgierig naar Iquality?

MAAK KENNIS MET PATRIK

Past onze visie bij jouw organisatie? Maak kennis met Patrik en we kijken samen hoe we jouw organisatie slimmer kunnen maken.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

Ons doel is om mensen elke dag slimmer te maken. 

John van Beek

Word ook elke dag slimmer

Curious information
Hoe kunnen we u helpen?
Mag Iquality uw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over onze privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.