Team as a Service

Iquality team.
Introductie

Multidisciplinaire UX-DEV-OPS teams

Onze toegewijde teams bestaan uit verschillende disciplines waar strategie, concept, design, development en support zijn samengebracht. Dankzij het Team as a Service (TaaS)-model hebben onze klanten continu toegang tot onze skills, kennis en ondersteuning. Dit kan gaan van het vanaf de grond opbouwen van nieuwe unieke software tot het monitoren en onderhouden van bestaande platforms, workflows en services.

Iquality Team as a Service factsheet.

De teams bestaan uit uiteenlopende rollen, elk met zijn of haar expertise zoals ux-designers, front-end developers, backend developers, support engineers, test engineers enz. Ze werken al jaren samen en hebben daardoor een goede werksynergie. Onze teams helpen je bij het ontdekken, creëren en gebruiken van jouw softwareoplossing.

Hoe werken de verschillende disciplines samen? Lees hier meer over onze werkwijze.

Team as a Service als groeiversneller

Met een TaaS-model verleg je de grenzen van digitale transformatie: heb jij extra capaciteit nodig om dat te realiseren?

Yes, laten we kennis maken!

Snelle onboarding

Zoals we hierboven al kort benoemen zijn onze multidisciplinaire teams volledig op elkaar ingespeeld omdat ze al jaren samen werken, maar ook onze tools, systemen en processen zijn goed op elkaar afgestemd. Onze teams zijn compleet: ze zijn voorzien van alle disciplines die nodig zijn voor het ontwikkelen van digitale oplossingen, daardoor kunnen wij direct met jou aan de slag.

Stel jouw team zelf samen

Het TaaS-model is enorm flexibel: stel jouw team samen per discipline en per uur. Het stelt onze klanten in staat een team naar behoeften op te schalen. De capaciteit van ons team kun jij daarmee volledig benutten, maar je kunt ook een deel van de capaciteit afnemen.

De teams kunnen de activiteiten voor grootschalige projecten snel opvoeren zonder dat we nieuwe medewerkers hoeven aan te nemen of op te leiden, alle nodige expertises zijn aanwezig in het team. Dit versnelt de time-to-market van digital solutions. Zo blijf jij de concurrentie voor en profiteert je van de kansen in de markt.

Team as a Service is jouw groeiversneller, we werken continu met jou samen om digitale innovatie te versnellen en te ondersteunen

John van Beek, CEO Iquality

Team as a Service als groeiversneller

In dit tijdperk van sterke digitalisering wil je ongetwijfeld jouw grenzen verleggen, een TaaS is jouw groeiversneller. Wij werken agile en lean en onderzoeken, bedenken en ontwerpen in concepten en prototypes, allemaal in iteratieve korte loops. Een manier van werken die experimenteren vergemakkelijkt, een belangrijke factor van innovatie.

Daarnaast blijft de kennis over jouw organisatie, jouw markt en jouw voorkeuren behouden. Tijd wordt daarmee gestoken in daadwerkelijke innovatie-initiatieven en niet in onproductief management of het opbouwen van kennis.

Wij werken met technologieën zoals: Contentful, Sitecore, Outsystems, DatoCMS, Storyblok, .Net (dotnet). Bekijk de rest van de technologieën, platformen en tools hier.

1:1 contact

Gedurende de hele levenscyclus van de oplossing werken we zo direct mogelijk samen met onze klanten. Geen verborgen specialisten achter een servicedesk of een projectmanager, jij en jouw collega's hebben 1 op 1 contact met onze teamleden.

Profielfoto Rob Vogelsangs.

Heb je extra capaciteit van onze teams nodig?

Onze ervaren softwareontwikkelingsteams staan klaar om jouw projecten te starten, te ondersteunen of eraan bij te dragen. Welke richting je ook op wilt, samen worden we elke dag slimmer!

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

Ons doel is om mensen elke dag slimmer te maken. 

John van Beek

Word ook elke dag slimmer

Curious information
Hoe kunnen we u helpen?
Mag Iquality uw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over onze privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.