Blockchain Hackathon Nijmegen

Hackathon Nijmegen Iquality
Introductie

Ontdek de mogelijkheden van Blockchain Technologie

Steeds meer bedrijven, instellingen en overheidsorganisaties raken geïnteresseerd in de mogelijkheden die de technologie van blockchain biedt. In eerste instantie stellen ze vooral de vraag: wat is het? Omdat techniek geen doel maar een middel is, verandert de vraag daarna al snel in: wat kunnen we ermee? Oftewel: hoe zetten we blockchain in om onze business te versterken?

Blockchain Hackathon Nijmegen september 2016

De Blockchain Hackathon is de tweede programmeermarathon Hackathon in Nijmegen. De aftrap daarvan wordt gegeven op vrijdagavond 30 september om 17.00 uur. Studenten en programmeurs van diverse ICT- en businessopleidingen krijgen van diverse challenge partners aantrekkelijke business cases aangedragen. Iquality is één van die challenge partners. Wij vinden het belangrijk om samen met onze opdrachtgevers continu nieuwe mogelijkheden van ICT te onderzoeken en te benutten. Zo maken we elkaar iedere dag beter.

Multidisciplinaire teams werken samen en bouwen binnen 48 uur een prototype.

Jouw businesscase met blockchain in de praktijk

Ook wij zien de mogelijkheden van blockchain. En wij willen die graag verder ontdekken. Daarom gaan we met blockchain aan de slag tijdens de Blockchain Hackathon Nijmegen, dit najaar. En we dagen jou uit mee te doen. Dit kan door een businesscase aan te leveren waarvoor de blockchain technologie volgens jou een meerwaarde is. Gaan we met jouw uitdaging aan de slag, dan zal er binnen 48 uur een concept of werkend prototype opgeleverd worden.

Binnen 48 uur een prototype app of website bouwen met disruptieve technologieën.

Zo stuur je je businesscase in

Benieuwd wat ambitieuze studenten en programmeurs in 48 uur aan concepten en prototypes kunnen uitwerken? Beschrijf dan de uitdaging waarvoor jouw organisatie staat en hoe je denkt dat een technologie gebaseerd op blockchain meehelpt aan betere klantervaringen, resultaten of andere voordelen. Dit hoeft niet al te uitgebreid, maximaal 300 woorden is voldoende. Stuur dit voor 4 september naar ons.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

First you, then coding: wij ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en ondersteunen digitale oplossingen voor jouw verhaal.

John van Beek

Laat hier je bericht achter

Curious information
Hoe kunnen we u helpen?
Mogen wij jouw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over ons privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.