Certified Scrum Masters

image scrum master.
Introductie

Certified Scrum Masters

Ronald Nieuwenhuis en Christian Haverkamp hebben beide een training Scrum Master gevolgd via Scrum Alliance®. Inmiddels hebben zij examen gedaan en zijn beide geslaagd. Graag willen wij ze hiermee van harte feliciteren.

Scrum Alliance

Scrum Alliance® is de grootste, meest gevestigde en invloedrijkste certificeringsorganisatie in de Agile gemeenschap. Het is een non-profit organisatie met meer dan 450.000 gecertificeerde beoefenaars wereldwijd.

MongoDB University

Als Team Lead en Scrum Master heb je een belangrijke rol in het functioneren van het team. Door de ervaring als Team Lead weten zij hoe ze hun team moeten meenemen in het uitdenken en realiseren van oplossingen. In de nieuwe rol als Scrum Master kijken ze naar het functioneren van het team en werken ze intensief samen met de product owner om samen de meeste waarde voor de klant te realiseren.

Iquality investeert in persoonlijke ontwikkeling

De toegevoegde waarde van Iquality’s dienstverlening ligt in de professionele en persoonlijke kwaliteiten van haar medewerkers. Iquality investeert in hun persoonlijke ontwikkeling in het algemeen en in het verhogen van hun vakkennis en specifieke vaardigheden in het bijzonder. Sleutelbegrip daarbij is permanente educatie.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

First you, then coding: wij ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en ondersteunen digitale oplossingen voor jouw verhaal.

John van Beek

Laat hier je bericht achter

Curious information
Hoe kunnen we u helpen?
Mogen wij jouw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over ons privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.