Iquality verbetert zichzelf

Waarom in teams werken werkt Iquality
Introductie

Iquality introduceert TAAS en LABS

De structuur van onze organisatie gaat op de schop. Naar het voorbeeld van Spotify gaan we werken in autonome teams die zelf volledig verantwoordelijk zijn voor een bepaald aantal opdrachtgevers. Het doel is om onze opdrachtgevers meer flexibiliteit en innovatiemogelijkheden te bieden en de potentie van onze medewerkers beter te benutten.

Het Spotify-model

De organisatiestructuur van Spotify wordt internationaal gezien als een schoolvoorbeeld van een flexibele, innovatieve organisatie. De basis ervan bestaat uit autonome teams die ieder verantwoordelijk zijn voor een stukje van het totale eindproduct. Ieder team heeft een duidelijke missie en een producteigenaar, maar geen hiërarchische manager. Door deze organisatiestructuur is Spotify in staat om haar aanpassingsvermogen en innovatiekracht te behouden, ondanks de exponentiële groei die het bedrijf doormaakt.

Overstap naar teams

In het laatste kwartaal van 2015 heeft het managementteam van Iquality de nieuwe organisatiestructuur met autonome teams gepresenteerd. In november is er een pilot gestart met één team. Met succes. Vanaf februari zijn alle teams aan de slag. Ze maken zelfstandig digitale dingen die de business van onze opdrachtgevers versterken. Het gaat om het hele proces van Ontdekken, Maken en Gebruiken. Ieder team kan zelf specifieke expertises en extra ontwikkelcapaciteit inschakelen als dat nodig is. De teams worden ‘on demand’ gecoacht en maandelijks gereviewd.

Meer informatie

Wil je meer weten over onze nieuwe organisatiestructuur? Of over de manier waarop onze teams je kunnen helpen verrassende en verleidende software, apps & websites te ontwikkelen? Neem dan contact op met John van Beek.

Contact foto John van Beek.

Samen maken we jou slimmer

MAAK KENNIS MET JOHN

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Laten we samen ontdekken wat digitale technologie voor je kan betekenen.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

First you, then coding: wij ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en ondersteunen digitale oplossingen voor jouw verhaal.

John van Beek

Laat hier je bericht achter

Curious information
Hoe kunnen we u helpen?
Mogen wij jouw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over ons privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.