Iquality introduceert TaaS en Labs

iquality team.
Introductie

Iquality introduceert TaaS en Labs

De technische mogelijkheden groeien snel. Klantwensen veranderen continu. En startups met nieuwe businessmodellen dagen jouw organisatie iedere dag uit. Het is daarom belangrijk zelf ook ideeën te blijven ontwikkelen en ze snel uit te proberen in de praktijk. Labs en TaaS van Iquality helpen je daarbij.

Ontdekken bij Iquality Labs

Iquality Labs is een proeftuin waar je gedurende enkele dagdelen in een veilige omgeving ontdekt en doet. We laten je als startup kijken naar je eigen organisatie, diensten, producten, markt en klanten. Stel je eens voor dat je helemaal opnieuw begint: hoe zou je dan met de huidige (disruptieve) technologieën je businessmodel vormgeven? Oftewel: hoe ziet de Uber, AirBnB of Bitcoin in jouw branche eruit?

Doen bij Iquality Labs

Op basis van je nieuwe ideeën ontwikkel je samen met een multidisciplinair team gelijk een minimum viable product (app, tool of site). Je hebt zo een tastbaar resultaat dat inspireert en richting geeft aan de verdere ontwikkeling van je business. Je bepaalt zelf welke kennis (technisch, marketing) je zelf meeneemt of van ons verwacht. En we zorgen voor verrassende aanvullingen, zoals bijvoorbeeld studenten, een psycholoog of een wiskundige.

Samenwerken?

Wij geloven in de samenwerkende kracht van teams over grenzen van organisaties heen. Onze dienstverlening is daarom gericht op het delen van kennis, gestructureerd samenwerken en elkaar versterken.

Word elke dag slimmer

Iquality TaaS als groeiversneller

Een Team as a Service (TaaS) is een flexibel inzetbaar, multidisciplinair team dat werkt aan de verdere ontwikkeling van jouw software, apps of websites. Het is een schaalbare aanvulling op de kennis en vaardigheden die al in jouw organisatie aanwezig zijn. Binnen een TaaS blijft de kennis over jouw organisatie, jouw markt en jouw voorkeuren bewaard. Dit betekent dat je snel kunt schakelen op het moment dat je nieuwe digitale dingen wilt ontwikkelen. Het team werkt Agile en Lean. Het onderzoekt, bedenkt en ontwerpt in concepten en prototypes.

Continu werken aan digitale innovatie met een TaaS

Een TaaS is de manier om met een gecontroleerd budget continu te werken aan digitale dingen die je business versterken. Je hoeft niet langer voor ieder project eerst de juiste kennis en ervaring bij elkaar te zoeken. En het team is ook direct te benaderen als je even wilt sparren. Je gebruikt je tijd dus voor daadwerkelijke innovatie en niet voor onproductief management.

Vertel ons jouw verhaal

Wat zijn de sterke kanten van jouw organisatie en hoe kun je die beter benutten? Wat verandert er het komende halfjaar aan de wensen en verwachtingen van jouw klanten? Hoe snel kun jij vernieuwen? We denken graag met je mee. Stel ons gerust je vraag of kom langs om kennis te maken.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

First you, then coding: wij ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en ondersteunen digitale oplossingen voor jouw verhaal.

John van Beek

Laat hier je bericht achter

Curious information
Hoe kunnen we u helpen?
Mogen wij jouw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over ons privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.