Haal meer uit Sitecore met een Team as a Service

stand-up iquality
Introductie

De uitdaging: continu innoveren

Als bedrijf doe je er alles aan om vooruit te kunnen. Je regelt processen, koopt systemen en faciliteert medewerkers het beste uit zichzelf te halen. Aan alle elementen voor succes is gedacht en tóch haal je bij lange na niet alles uit dit potentieel. Zonde. Je beschikt namelijk over een prachtig customer experience systeem zoals Sitecore, maar je gebruikt het niet optimaal. Natuurlijk is een goede basis het begin van alles. Maar om online de juiste executiekracht te bewerkstelligen heb je naast het juiste CMS, óók de nodige kennis over de inzet van dit systeem nodig. Pas als je de doelstellingen van je business verbindt met de juiste software, creativiteit en technische mogelijkheden, haal je alles uit de kracht van jouw CMS. En werk je écht gericht aan de vernieuwing die je als bedrijf nodig hebt.

Team as a Service: jouw eigen team op maat, wanneer het jou uitkomt.

Onze visie: samenbrengen business en technologie

Innovatie behelst niet alleen een solide basis, maar heeft ook structuur nodig. Wil je binnen je bedrijf vernieuwing teweegbrengen, zal je ook je werkwijze moeten aanpassen en je kennis moeten vergroten. Samenwerken is immers meer dan alleen kritisch zijn op elkaar: het is ook perspectief bieden en buiten de scope het project om te durven denken, om zo een optimale conditie te creëren en te behouden. Bij Iquality zijn we van mening dat het hierbij belangrijk is om te bepalen wat je doelstellingen zijn en hoe je deze bereikt. Zo moet een MVP uiteraard een bepaald startpunt hebben, maar wel met gedegen kennis om verder door te kunnen ontwikkelen. En dat betekent continu reflecteren, nadenken en bijstellen. Keer op keer.

Het voordeel van Team as a Service

Binnen een TaaS blijft kennis over jouw organisatie, jouw markt en jouw voorkeuren behouden. Dit betekent dat je snel kunt schakelen. Je hoeft niet iedere keer de juiste kennis en ervaring bij elkaar te zoeken.

Lees meer over TaaS

Het antwoord: Team as a Service

Met een eigen Team as a Service (TaaS) werk je flexibel en toch gericht aan jouw business values. Het zorgt ervoor dat een CMS zoals Sitecore een geoliede machine wordt. Dit multidisciplinaire development- en supportteam werkt toegewijd aan optimale resultaten en functioneert volkomen zelfsturend: wanneer de vastgestelde doelstellingen andere kennis vereisen, worden er mensen bij het project betrokken die deze kennis kunnen leveren. Op die manier heb je altijd de juiste executiekracht in huis.

Hoe helpt het? Sneller ontwikkelen en innoveren

Wij vinden de toewijding van onze teams erg belangrijk bij het behalen van vastgestelde doelstellingen. Dat wil zeggen dat er altijd een scala aan professionals inzetbaar is binnen het afgesproken budget. Wij geloven namelijk dat werken met één vast team, positief bijdraagt aan het behalen van jouw business values. Je weet bovendien precies met wie je moet schakelen om een antwoord op je vraag te krijgen: daar zit bij ons namelijk geen projectmanager tussen. En dat werkt allemaal sneller en (kosten)efficiënter.

Sitecore Experience Awards

Get Smarter Every Day met Iquality en TaaS

Iquality is Sitecore partner sinds 2004. In de afgelopen jaren hebben we veel van onze klanten geholpen bij het implementeren van Sitecore CMS. Onze multidisciplinaire teams zijn opgebouwd uit verschillende vakspecialisten. Denk aan front- en backend developers, supportengineers, testengineers, designers en een teamlead. Digitale vernieuwing gaat steeds sneller, het is daarom van belang om processen te optimaliseren om zo efficient mogelijk te werken. Door het werken in korte sprints wordt de snelheid in het project behouden, waardoor je als bedrijf snel kan innoveren. Lijkt dit je interessant? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw business te bespreken. 

stand-up iquality

Ontwikkel door met TaaS

Haal de kennis in huis om op een betere en consistente manier te werken aan je business values. Met Team as a Service verhoog je direct jouw online executiekracht en behaal je resultaten.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

Ons doel is om mensen elke dag slimmer te maken. 

John van Beek

Word ook elke dag slimmer

Curious information
Hoe kunnen we u helpen?
Mag Iquality uw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over onze privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.