Team as a Service als oplossing voor de COVID-19 crisis

image of Iquality team Sky.
Introductie

Als organisatie gezond uit de Coronacrisis

De COVID-19 uitbraak heeft ervoor gezorgd dat veel bedrijven zich in lastig vaarwater verkeren. De wereld staat stil, de mensen blijven thuis en consumptie wordt geremd. Dat betekent dat veel organisaties hun afzetmarkten zien verkleinen of tijdelijk zien verdwijnen. Maar hoe zorg je ervoor dat je als organisatie gezond uit de Coronacrisis komt?

Digitale innovatie

Wij helpen onze klanten om digitale innovatie te realiseren. Bekijk onze cases om te zien wat we al voor onze klanten hebben kunnen betekenen.

Ontdek onze cases

Niet bezuinigen, maar investeren

Als het aan de Minister van Economische Zaken, Eric Wiebes, ligt, redden bedrijven zich uit de crisis niet door te bezuinigen, maar door te investeren. Wiebes legt uit dat de samenleving veranderd is en dat ook na de Coronacrisis de economie niet meer hetzelfde zal zijn.

De nieuwe anderhalvemetersamenleving maakt ondernemen in een fysieke omgeving lastig, maar biedt kansen op digitaal vlak. Je zult dus moeten investeren en digitaal innoveren om als organisatie de crisis te overleven.

In economisch zware tijden denk je als organisatie wel twee keer na voordat je een grote uitgave doet en probeer je spaarzaam om te gaan met financiële middelen. Maar hoe kun je dan tóch jouw organisatie ontwikkelen en klaar maken voor de toekomst? Team as a Service biedt hiervoor een duurzame oplossing.

  • Data Cluster Notes.
  • AGMinfo en Iquality werken samen.

Team as a Service (TaaS)

Onze teams bestaan uit experts op het gebied van Operations, Development en User Experience (UX), maar ook leden met een creatieve zakelijke blik. Zij werken op basis van heldere afspraken over proces, serviceniveau en meetbare performance. Bovendien nemen ze altijd verantwoordelijkheid voor het leveren van oplossingen die minimaal aan de verwachtingen voldoen.

De teams zijn inzetbaar op basis van “Team as a Service” (TaaS). Je werkt intensief samen met één vast team dat zich vastbijt in de kennis van jouw sector en zich verdiept in jouw organisatie om zo zowel op business- als IT-vlak van betekenis te zijn. Daarnaast is een team schaalbaar. Je werkt met het aantal specialisten dat je op dat moment nodig hebt.

Dit is een duurzame samenwerking, in plaats van op projectbasis. Onze TaaS-constructie helpt je dus om digitaal te innoveren en je organisatie daarmee klaar te maken voor de toekomst, óók tijdens COVID-19.

In een wereld die sneller dan ooit blijft veranderen, is de ontwikkeling van digitale technologie geen eenmalige uitdaging of kans. Het is een continu proces. Wij helpen organisaties om met digitale technologie hun ambities waar te maken.

John van Beek - Founding & Managing Partner

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe onze multidisciplinaire teams digitale innovatie realiseren? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking.

Contact foto John van Beek.

Neem contact op

met John van Beek

Wil je meer informatie over Iquality? Aarzel niet om contact op te nemen met John.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

First you, then coding: wij ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en ondersteunen digitale oplossingen voor jouw verhaal.

John van Beek

Laat hier je bericht achter

Curious information
Hoe kunnen we u helpen?
Mogen wij jouw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over ons privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.