Eindhoven

Igluu Eindhoven buiten
Introductie

Een grote blikvanger in Eindhoven

Niet alleen in Nijmegen hebben we een indrukwekkend kantoorpand, ook in Eindhoven zijn we gevestigd op een mooie locatie. Een bijzonder rijksmonument en blikvanger voor elke bezoeker van de stad: de Lichttoren. In het zevenhoekige pand hebben we een mooie plek waar collega’s samenkomen.

Eindhoven

Lichttoren 32
5611 BJ Eindhoven

Direct contact
+31 (0)85 080 2300
info@iquality.nl

Bereikbaarheid

Ook in Eindhoven is ons kantoorpand voor iedere reiziger goed te bereiken. Bezoek je de Lichttoren met de auto? Navigeer naar P1 parking Mathildelaan, tegenover de Lichttoren. Reis je met het openbaar vervoer? Vanaf centraal station Eindhoven ben je binnen 5 minuten al bij de Lichttoren.

Wist je dat...

Eindhovenaren de naam ‘Lichttoren’ zelf hebben bedacht? De toren staat sinds 1911 aan de Emmasingel en destijds was het gebouw een fabriek van Philips. De bovenste verdieping van het gebouw werd gebruikt om gloeilampen te testen. Het testen gebeurde tot diep in de dacht, waardoor het licht uit het torentje vanuit de gehele stad te zien was. Zo ontstond al snel de naam ‘Lichttoren’.

Ons kantoor ligt midden in het centrum van Eindhoven. Tijdens de pauze of na een werkdag loop je zo de stad in. Heerlijk!

Igluu Eindhoven buiten

Eindhoven: het technologiecentrum van het zuiden

Wil jij werken op een van onze toffe locaties? Neem een kijkje bij onze vacatures of laten we kennismaken om te bekijken wat jouw mogelijkheden zijn bij Iquality.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

Ons doel is om mensen elke dag slimmer te maken. 

John van Beek

Word ook elke dag slimmer

Curious information
Hoe kunnen we u helpen?
Mag Iquality uw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over onze privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.