Nijmegen

Introductie

Een herkenningspunt voor iedere bezoeker

Uitkijken over heel Nijmegen? Het kan! In een pand van 86 meter hoog met 18 verdiepingen bevinden wij ons op de 10e verdieping van het 52Nijmegen-gebouw op de Novio Tech Campus. Hoog genoeg voor een prachtig uitzicht. De openheid van het gebouw zet zich voort op de werkvloer. Geen kleine hokjes of aparte werkruimten, maar ruime en open werkplekken.

Nijmegen

Jonkerbosplein 52
6534 AB Nijmegen

Direct contact
+31 (0)85 080 2300 
info@iquality.nl

Bereikbaarheid

Bezoek je 52Nijmegen met de auto? Parkeer gemakkelijk in de parkeergarage onder 52Nijmegen, er is altijd een plek voor je vrij. Reis je met het openbaar vervoer? Dat is geen probleem, met slechts 5 minuten lopen van station Nijmegen Goffert is 52Nijmegen goed bereikbaar.

Wist je dat…

In het gebouw zit een bijzondere knik van 10 graden. Francine Houben en Francesco Veenstra hebben dit zo ontworpen als een gebaar om naar binnen te komen. Een warm welkom dus!

Ons kantoor ligt op de tiende verdieping van het 52Nijmegen-gebouw, we hebben daardoor mooi uitzicht over heel Nijmegen. 

Merel IJpelaar, Online Marketeer Iquality
Building Iquality Nijmegen

Wees welkom in Nijmegen

Wil jij werken op een van onze toffe locaties? Neem een kijkje bij onze vacatures of laten we kennismaken om te bekijken wat jouw mogelijkheden zijn bij Iquality.


Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

First you, then coding: wij ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en ondersteunen digitale oplossingen voor jouw verhaal.

John van Beek

Laat hier je bericht achter

Curious information
Hoe kunnen we u helpen?
Mogen wij jouw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over ons privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.