Projecten

Introductie

Innovatie versus controle

Projecten hebben altijd als doel om iets te veranderen. Wij ontwerpen en ontwikkelen software, apps en websites afgestemd op jouw ambities. Dat maakt onze oplossingen uniek en innovatief. Onze ervaring, kennis en processen geven ons houvast binnen projecten. We werken vanuit ambities van mensen. Een project is veel meer dan het uitvoeren van voorgedefinieerde vaste taken in een vaste volgorde. Over wat we maken willen we graag blijven sparren en flexibel blijven. Dat levert een gezonde spanning op tussen Innovatie en Controle. Wij doen dit werk nu meer dan 20 jaar. In deze jaren hebben we kennis en ervaring opgebouwd en blijven we aandacht geven aan ons proces. Op deze manier kunnen we verantwoordelijkheid nemen voor budget, doorlooptijd en de opgeleverde oplossing.

Voordat je een project start

Voordat wij een project starten willen we vooral inzicht hebben in wàt we voor wie, en waaròm willen bereiken. We zijn op zoek naar een praktische product vision en een manier om succes meetbaar te maken. In sommige gevallen zijn ideeën in verschillende designs al uitgewerkt. Een prima basis om direct een project te starten.  In andere gevallen is er alleen een idee. Binnen LABS maken we ideeën meer tastbaar, zodat we een succesvol project kunnen starten. 

Samen met jou zetten wij een gestructureerde backlog van features en user stories op en brengen we prioriteiten aan. Waar nodig werken we zaken in designs verder uit. Daarnaast maken we heldere afspraken over het proces en guidelines. Uitgangspunt is dat we binnen het project snelheid willen genereren gericht op het leveren van waarde. 

Iquality Get Smarter Every Day

Het project

Wij hebben multidisciplinaire teams, die werken volgens Agile en Devops-principes. Hoe goed een project ook voorbereid wordt, er ontstaan altijd nieuwe inzichten of zelfs obstakels. Wij proberen dit niet te vermijden en lopen hier zeker niet voor weg. Ons proces is er op gericht om hier juist mee om te gaan. Wij maken gebruik van de nieuwste Application Lifecycle Management (ALM) tools om business requirements, functional en non functional requirements in kaart te brengen. Daarbij ondersteunen we het gehele proces van ontwerp, bouw, test en uitlevering. Daarnaast zijn we ISO gecertificeerd. Wij geloven namelijk dat een strak proces ons de mogelijkheid geeft om agile te blijven!

Tijdens het project geven we volledig inzicht waar we staan en is er structureel intensief contact tussen verschillende specialisten van jouw bedrijf, partners en onze specialisten

Onderbouwing technische keuzes voor realisatie medische applicatie-Huvaros&Iquality

Na oplevering

Of de ambities waargemaakt zijn, wordt vooral bepaald in de praktijk, door gebruikers en jouw bedrijf. We zijn dol op feedback. Om te kijken wat goed gaat en om te bepalen waar het beter kan.

Nadat een project afgerond is, leveren wij ondersteuning op het gebied van operations, support en doorontwikkeling. Kennis opgebouwd in het project houden wij beschikbaar. Ook zorgen we ervoor dat je supportvragen rechtstreeks aan het projectteam kunt stellen en niet bij een servicedesk in de wacht hoeft. Onze teams verzorgen namelijk zowel development - als ook support taken (TaaS). We blijven bereikbaar voor ondersteuning en uitwisseling van ideeën

Neem contact op

met John van Beek

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Laten we samen ontdekken wat digitale technologie voor je kan betekenen.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

Ons doel is om mensen elke dag slimmer te maken. 

John van Beek

Word ook elke dag slimmer

[curious information]
Hoe kunnen we u helpen?
Mag Iquality uw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over onze privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.