Team as a Service

Introductie

Strategie, Concept, Design, Development en Support in één team

Onze teams zijn opgebouwd uit verschillende vakspecialisten. Denk aan front- en backend developers, aan supportengineers, aan testengineers en een teamlead. Interne en externe specialisten ondersteunen onze teams. Sommige teams werken fulltime voor één klant, andere teams werken voor meerdere klanten. Elk team heeft haar eigen business specialisatie. 

Alle processen binnen een team zijn geoptimaliseerd om efficiënt en gecontroleerd nieuwe versies van software, apps of sites te lanceren. Op deze manier kunnen we verantwoordelijkheid nemen voor innovatie, ontwikkeling en support binnen duidelijke budgetafspraken.

TaaS is je "groeiversneller". Het zorgt dat er continu gewerkt wordt aan digitale innovatie en ondersteuning.

John van Beek, Managing Partner & Solution Manager Iquality

Innoveren in plaats van managen

Binnen een TaaS blijft kennis over jouw organisatie, jouw markt en jouw voorkeuren behouden. Dit betekent dat je snel kunt schakelen. Je hoeft niet iedere keer de juiste kennis en ervaring bij elkaar te zoeken. Bovendien is een gebalanceerd team sneller en efficiënter dan een team waarbinnen mensen voor het eerst met elkaar samenwerken. Je gebruikt je tijd dus voor daadwerkelijke innovatie en niet voor onproductief management.

Continu werken aan digitale innovatie

In dit tijdperk van sterke digitalisering wil je soms de grenzen ervan opzoeken en ze misschien wel verleggen. Dat kan met een TaaS. Het team is direct benaderbaar, ook om bijvoorbeeld mee te sparren. Je hoeft dus niet eerst langs een helpdeskmedewerker of accountmanager. Een TaaS werkt Agile, Lean en onderzoekt, bedenkt en ontwerpt in concepten en prototypes. Zo werkt een TaaS continu mee aan de digitale innovatie van je organisatie. En zo worden we samen iedere dag beter.

Wat kan een TaaS voor jouw betekenen?

Om samen te ontdekken wat TaaS voor jouw kan betekenen, brengen wij je graag direct in contact met één van onze teams.

Contact opnemen

Hoe werkt een Team as a Service in de praktijk?

Samen werken aan een roadmap

Samen met de teamlead stel je een roadmap samen. Via korte iteraties voegen we steeds meer waarde toe aan je software, app of site. Gedurende de iteraties werken we actief samen met jou en jouw mensen, over de grenzen van organisaties heen. Leden van het team werken soms op locatie bij jou, of andersom, komen jouw mensen op onze locatie werken.

Korte iteraties

Omdat we korte loops maken en het team ook de ondersteuning verzorgt, krijgen we snel waardevolle feedback. Op deze manier worden we elke dag slimmer en brengen we nieuwe ideeën snel in praktijk.

Boarden

Team as a Service is ook voor je bestaande software, apps of sites. Via een strak boardingproces brengen we je huidige situatie in kaart en maken we afspraken over de ondersteuning en verdere ontwikkeling van je software, apps of sites.

Omdat we korte loops maken en het team ook de ondersteuning verzorgt, krijgen we snel waardevolle feedback. Op deze manier worden we elke dag slimmer en hebben we de mogelijkheid om dit snel in praktijk te brengen.

Team as a Service
  • Iquality Get Smarter Every Day
  • Iquality Get Smarter Every Day

Neem contact op

met John van Beek

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Laten we samen ontdekken wat digitale technologie voor je kan betekenen.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

Ons doel is om mensen elke dag slimmer te maken. 

John van Beek

Word ook elke dag slimmer

[curious information]
Hoe kunnen we u helpen?
Mag Iquality uw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over onze privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.