MVO en ISO

Iquality is ISO en MVO gecertificeerd
Introductie

Wij dragen het ISO 9001- en ISO 27001-certificaat

Het leveren van voorspelbare kwaliteit en veiligheid is voor ons belangrijk. Continu zijn we bezig om onze processen en diensten steeds verder te perfectioneren, in overeenstemming met de wensen van de markt. Kwaliteit heeft betrekking op het gehele proces, van strategie en design tot en met ontwikkeling en support.

ISO 9001:2015-certificaat

Wij borgen onze kwaliteit van processen, diensten en organisatie met een integraal kwaliteitsmanagementsysteem en bijbehorende processen. Wij zijn sinds 2012 in het bezit van het ISO9001 certificaat. Deze certificering geeft aan dat kwaliteitsbeleving en –borging binnen de organisatie verankerd is. Het certificaat is geldig voor de volgende scope: Consultancy, ontwikkeling, implementatie en beheer van ICT-oplossingen.

ISO 9001 2015.

ISO 27001:2013-certificaat

Wij vinden naast kwaliteit, ook veiligheid erg belangrijk. Daarom zijn wij sinds juli 2020 in het bezit van een ISO 27001-certificering. Het doel van deze certificering is het borgen van de veiligheid van onze diensten, oplossingen en organisatie en het creëren van een groter beveiligingsbewustzijn bij onze medewerkers, leveranciers en partners. In de scope van deze certificering zijn onze activiteiten op het gebied van consultancy, ontwikkeling, implementatie en beheer van al onze ICT-oplossingen.

ISO 27001 2013.

MVO-beleid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hebben wij structureel ingebed in onze bedrijfsvoering. Het is een logisch gevolg van de MVO-filosofie die al jarenlang onderdeel is van onze bedrijfscultuur. Zo hebben wij een MVO-team en brengen wij ieder jaar een MVO-jaarverslag uit. Ook proberen wij een extra bijdrage te leveren aan het verbeteren van het klimaat door 0,1% van onze omzet aan het planten van bomen te doneren.

Het is onze ambitie om met ICT-middelen organisaties structureel beter te maken. Dit proces stopt nooit. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is geen doel of middel, maar een voorwaarde om dit te realiseren.

Wat betekent dit voor jou?

Onze dienstverlening is niet gericht op eenmalige transacties maar juist op langdurige relaties. Het is onze ambitie om met ICT-middelen organisaties structureel beter te maken. Dit proces stopt nooit. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is geen doel of middel, maar een voorwaarde om dit te realiseren. Alleen samenwerkingen waarbij wij waarde blijven leveren richting onze klanten en wij de verdere ontwikkeling van onze eigen organisatie kunnen realiseren zijn duurzaam en dus waardevol.

Het is van belang om continu te innoveren. De nadruk leggen we op de impact van onze diensten en producten voor de afnemende organisatie en haar omgeving. De commerciële doelstellingen van onze afnemers zijn daarbij van belang, maar ook de gevolgen voor betrokken mensen en organisatie en natuurlijk het milieu. Het is onze ambitie om vernieuwing tot stand te brengen en te bouwen aan de wereld van morgen. Dit willen we bereiken door initiatief te nemen in het vormen van oplossingen voor onze klanten. Door structureel ook belangen van betrokken mensen en milieu bespreekbaar te maken en te komen met innovatieve voorstellen.

Wij geloven dat bedrijven, leveranciers en medewerkers juist voor ons kiezen omdat wij ons niet richten op het leveren van zaken, maar juist sterke interesse hebben in wat het voor onze afnemers kunnen betekenen, wat brengen wij tot stand? Waarom? en wat is de impact hiervan?. Wij geloven dat medewerkers en leveranciers graag met ons samenwerken omdat het waarom van onze dienstverlening duidelijk is en mensen hier graag aan mee willen werken.

 

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

Ons doel is om mensen elke dag slimmer te maken. 

John van Beek

Word ook elke dag slimmer

[curious information]
Hoe kunnen we u helpen?
Mag Iquality uw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over onze privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.