Digitaal innoveren met onze centraal gestelde thema’s

GSED met Iquality
Introductie

Digitale innovatie realiseren

Als organisatie is digitaal innoveren van essentieel belang om te kunnen voldoen aan de groeiende behoeften van je klanten. Ondertussen schieten nieuwe technieken en tools als paddenstoelen uit de grond en kun je onmogelijk op alles inspelen. Het is dus belangrijk om als organisatie keuzes te maken en de ontwikkelingen te prioriteren.

Maar hoe weet je nu op welke trends en ontwikkelingen je moet inspelen? En welke trends sluiten aan op jouw algehele bedrijfsstrategie?

Een digitale innovatiepartner

Wij helpen je om de antwoorden te vinden op deze vragen. Door onze jarenlange ervaring als digitale partner van verschillende organisaties, zijn wij op de hoogte van de nieuwste digitale trends en ontwikkelingen.

Daarnaast denken wij mee met onze klanten op strategisch niveau. We kijken naar jouw doelen, ambities en mogelijkheden. Op basis hiervan implementeren wij softwarematige oplossingen binnen jouw bestaande digitale landschap.

Het is niet voor niets dat wij "Get Smarter Every Day" centraal hebben gesteld binnen onze bedrijfsvoering. We willen namelijk samen met onze klanten elke dag een stukje slimmer worden.

Nieuwe technologieën en mogelijkheden vormen onze thema’s

Omdat het belangrijk is om je zorgvuldig te verdiepen in de nieuwe technologieën en hun mogelijkheden, hebben wij ervoor gekozen om drie thema’s centraal te stellen. Deze thema’s zijn gebaseerd op veelvoorkomende problemen binnen organisaties die te doen hebben met digitale transformatie. Daarnaast zijn onze thema’s gebaseerd op nieuwe technologieën die kansen bieden voor organisaties om hun bedrijfsprocessen te verbeteren en conversies te verhogen.

Hieronder vind je meer informatie over onze centraal gestelde thema’s:


User Experience Designer achter chatscherm.

Conversational User Interface

Digitale technologie wordt steeds menselijker, een goede zaak vinden wij. Technieken die de laatste jaren steeds verder ontwikkeld zijn maken dit mogelijk. Denk hierbij aan Artificial Intelligence en Natural Language Understanding. Deze technieken worden vaak ook gebruikt bij het ontwerpen en programmeren van een Conversational User Interface.

Conversational UI’s worden gebruikt in de vorm van o.a. voice applicaties, chatbots en begeleidingspaden. Wil je meer weten hierover? Lees dan hier verder.

Team overleg.

Application Modernization

Talrijke nieuwe technologieën ontwikkelen zich stuk voor stuk op een ongekend hoog tempo. Hier komt ook een scala aan nieuwe programmeertalen en applicatiearchitecturen bij kijken.

Daarnaast krijgen organisaties te maken met de vele nieuwe mogelijkheden die ingezet kunnen worden om aan de behoeftes van de steeds veeleisender wordende eindgebruiker te voldoen.

Maar hoe ga je nu om met de legacy systemen die ontstaan en de daarnaast groeiende behoeften om snel op nieuwe ontwikkelingen in te kunnen spelen?  Dit probleem los je op door een application modernization strategie te ontwikkelen en uit te voeren. Wil je meer weten hierover? Lees dan hier verder.

Data Cluster Notes.

Digital Experience Stack

Door de enorm snelle groei van nieuwe technologieën en tools wil je natuurlijk net zo snel kunnen schakelen om deze innovaties toe te passen binnen je organisatie.

Een oplossing hiervoor is het opbouwen van een eigen Digital Experience Stack. Met zo’n Digital Experience Stack bouw je modulair je eigen Experience Platform op met verschillende tools en software. Zo kun je veel sneller schakelen, doordat je software makkelijk kunt vervangen of toevoegen aan jouw applicatielandschap.

Wil je meer weten hierover? Lees dan hier verder.

Meer weten?

Wil jij meer weten over hoe wij onze klanten helpen met digitale innovatie? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking!

Neem contact op

met John van Beek

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Laten we samen ontdekken wat digitale technologie voor je kan betekenen.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

Ons doel is om mensen elke dag slimmer te maken. 

John van Beek

Word ook elke dag slimmer

[curious information]
Hoe kunnen we u helpen?
Mag Iquality uw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over onze privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.