Teams

Iquality team.
Introductie

Teams waar disciplines samenkomen

Iquality bestaat uit zelfsturende teams. Binnen elk team zijn diverse disciplines als strategie, concept, design, development en support ondergebracht. Denk hierbij aan front- en backend developers, supportengineers, testengineers en een team lead. Elk team is verantwoordelijk voor verschillende klanten waarbij zowel operationele taken als ontwikkeltaken uitgevoerd worden. Onze teams helpen bij het ontdekken, maken en gebruiken van jouw software solution.

TaaS als groeiversneller

Met een TaaS zoek jij de grenzen van digitalisatie op! Wil je weten hoe? Een van onze team leden legt het graag aan je uit.

Neem contact op

Teams as a Service in de praktijk

Tijdens de gehele solution lifecycle werken we graag zo direct mogelijk met de klant samen. Geen verborgen specialisten achter een service desk of een projectmanager, jij en je collega’s staan direct in contact met onze team leden. Een dag bij ons op kantoor werken voor een intensieve sessie? Ook dat is mogelijk, er zijn altijd plekken beschikbaar voor onze klanten.

Samen met een van onze team leads stellen we samen een roadmap samen. Vanuit daar werken we via korte iteraties om steeds meer waarde toe te voegen aan jouw digitale oplossing. Door het volgen van deze korte loops krijgen we snel waardevolle feedback, waardoor nieuwe ideeën snel in de praktijk toegepast kunnen worden. Team as a Service is er natuurlijk ook voor bestaande software, apps of sites. Via een strak boardingproces brengen we je huidige situatie in kaart en maken we afspraken over de ondersteuning en verdere ontwikkeling van je software, apps of sites.

TaaS is je 'groeiversneller', er wordt continu gewerkt aan digitale innovatie en ondersteuning

John van Beek, CEO van Iquality
Contact Patrik van Gelder.

Eerlijk, sociaal en oprecht geïnteresseerd

MAAK KENNIS MET PATRIK

Onze teams helpen bij het ontdekken, maken en gebruiken van jouw software solution. Wil je weten wat een TaaS voor jou kan betekenen? Laten we kennismaken!

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

Ons doel is om mensen elke dag slimmer te maken. 

John van Beek

Word ook elke dag slimmer

Curious information
Hoe kunnen we u helpen?
Mag Iquality uw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over onze privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.