Sneller digitaal vernieuwen met aPaaS en Iquality

apaas pyramid
Introductie

De uitdaging: time to market

Digitale vernieuwing gaat steeds sneller. Voordat de meeste innovatieve projecten goed en wel afgerond zijn, voldoen de technische criteria niet meer of is de concurrent alweer een stap verder. Je moet jezelf als bedrijf dus steeds sneller aanpassen aan de wensen van de gebruiker. En dat is soms knap lastig. Vooral bedrijven met legacy-systemen en verouderde processen ervaren hier grote problemen mee. De ontwikkeling van nieuwe applicaties gaat te langzaam omdat er organisatorisch en technisch nog te veel obstakels overwonnen moeten worden. Daar komt bij dat de diversiteit in platformen en technologie sterk toeneemt. Hoe blijf je als bedrijf steeds maar weer waarde leveren aan je klanten?

Customer Value

Benieuwd wat het kan betekenen voor jouw bedrijf?

Ons low-code business team verzorgt OutSystems LABS. Gedurende een aantal dagen sparren we intensief met jullie team en maken we de mogelijkheden helder.

Ik ben benieuwd

Onze visie: continuous innovation

Het is zonde om naar slechts één onderdeel van de schakel te kijken. Wanneer je de processen verbetert en in een flow van continue innovatie komt, is het makkelijker om te anticiperen op omgevingsfactoren. Hierdoor ontdek je als bedrijf mogelijkheden om uitdagende doelstellingen te behalen. Dat reikt verder dan techniek alleen. Het gaat om de samensmelting van alle schakels: de gehele organisatie van mensen, processen, gebruikte technieken, tools én kennis die nodig zijn om digitale vernieuwing te verwezenlijken.

Continuous Innovation

Wil je continu innoveren, dan is aPaaS de oplossing.

Joost Rutten, aPaaS specialist bij Iquality

Het antwoord: application Platform as a Service (aPaaS)

Met aPaaS tools, zoals het OutSystems code platform, is het mogelijk om in minder tijd en met minder mensen, sneller web en mobiele applicaties te ontwikkelen. Deze applicaties zijn eenvoudig te koppelen aan bestaande systemen. Het platform heeft daarnaast nog vele features die het leven voor ontwikkelaars en beheerders (DevOps) makkelijker maken. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Security;
  • Schaalbaarheid;
  • Automatische deployment;
  • Monitoring.

De hosting in de cloud is inbegrepen, maar organisaties die het zelf willen hosten mogen OutSystems ook on-premise gebruiken. Met OutSystems kun je de ontwikkeltijd veelal met maanden terugschroeven en tegelijkertijd beter voorzien in de behoefte van de gebruiker(s).

Maar je hebt méér nodig to Get Smarter Every Day. Zo bouwen we bij Iquality niet alleen slimme technische oplossingen: we zorgen er met ons kundige Team as a Service (TaaS) ook voor dat het hele proces flexibel ingericht wordt om digitaal te blijven vernieuwen. Of om bedrijven via een LAB te voorzien van de juiste kennis om hier zélf mee aan de slag te gaan. Zo heb je als bedrijf alle tools in handen om toekomstgericht aan digitale vernieuwing te werken alsook je oude vertrouwde systemen te behouden.

Hackathon Rabobank

Het team van Iquality viel op vanwege de vele functionaliteit die ze in 24 uur hebben weten te realiseren. Joost: “Dat is zeker mede te danken aan OutSystems. Met dit low-code platform voor rapid application development beschik je standaard over de meest gebruikte componenten voor webapplicaties en mobiele apps."

Benieuwd? Lees snel verder!

Hoe helpt het? User centered & rapid development

Door middel van een aPaaS platform helpen we je om de ontwikkeltijd van (nieuwe) innovaties drastisch te verkorten, dit heeft een positief effect op de return on investment. Wanneer je daarbij middels een LAB uitgedaagd wordt creativiteit te stimuleren en risico’s te nemen, zal je zien dat je het beste en efficiëntste eindresultaat boekt. Wij helpen je hier graag bij, zodat je elke dag een beetje slimmer wordt.

Get Smarter Every Day met Iquality en aPaaS

Iquality heeft verschillende aPaaS specialisten in huis. Wij zijn OutSystems partner sinds 2016 en hebben ervaring met het ontwikkelen op aPaaS platformen. Design, development en strategie worden samengebracht in multidisciplinaire teams die snel kunnen schakelen. Heeft jouw business behoefte aan rapid development? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Joost Rutten Iquality

Vernieuw je business met aPaaS

Ben je al overtuigd?

Neem dan contact op met Joost voor meer informatie, een LAB of een demo. Kennismaken is kosteloos en kan altijd, toch?

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

Ons doel is om mensen elke dag slimmer te maken. 

John van Beek

Word ook elke dag slimmer

Curious information
Hoe kunnen we u helpen?
Mag Iquality uw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over onze privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.