Iquality en Contentful gaan partnership aan

Contentful en Iquality.
Introductie

Het belang van digitale innovatie

Het digitale tijdperk vereist dat we de nieuwste producten en software van vandaag kunnen toepassen, maar ook snel kunnen schakelen wanneer in toekomst nieuwe innovaties naar voren treden. Daarnaast is het van belang dat je blijft voldoen aan de steeds groeiende verwachtingen van je klant.

Hierdoor staat digitale innovatie staat bij veel bedrijven hoog op de agenda. Iquality helpt bedrijven om digitaal te experimenteren en vernieuwing te versnellen. Daarbij maken we gebruik van innovatieve Cloud- en SaaS-diensten. Continu volgen wij de nieuwste ontwikkelingen op de voet en onderzoeken we de mogelijkheden. Omdat wij unieke digitale oplossingen maken is het voor ons belangrijk dat SaaS-diensten open zijn voor samenwerking en een losgekoppelde front end goed faciliteren. Zo kunnen we op basis van deze SaaS-diensten unieke gebruikerservaringen realiseren. Onze diensten op dit gebied hebben we onderbracht in het thema: Digital Experience Stack (DXS).

De Digital Experience Stack is een manier van denken en doen.

John van Beek - Founding & Managing Partner

Digital Experience Stack bevordert groei

De DXS maakt het mogelijk om modulair een eigen platform samen te stellen door allerlei tools en software te kiezen van verschillende organisaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een headless CMS, gekoppeld aan een CRM, een analytics tool en personalisatiesoftware. John van Beek, Founding & Managing Partner bij Iquality vertelt: “De Digital Experience Stack is een manier van denken en doen, waarbij steeds gekozen wordt voor open en flexibele SaaS- en PaaS-oplossingen en een losgekoppelde front-end oplossing voor interactie met klanten.”

Als je organisatie groeit en verandert, kun je vanzelfsprekend gewenste software uit de stack laten meegroeien en veranderen. Hiermee is een DXS nu van waarde, maar ook in de toekomst.

Wanneer je investeert in technologie die kan worden aangepast aan nieuwe workflows en uitbreidbaar is naar nieuwe digitale ervaringen, bereid je je voor op wat er komen gaat. Ook ben je voorbereid op de onvoorziene toekomst, want door continu veranderende technologieën kunnen we alleen de trends van de nabije jaren voorspellen.
Met een Digital Experience Stack hoeven organisaties bij veranderingen niet opnieuw te beginnen met een nieuw platform of nieuwe oplossing. Hiermee heb je de mogelijkheid om snel relevante digitale ervaringen te creëren en te leveren.

Meer weten?

Wil je meer weten over Contentful en de Digital Experience Stack? Lees de items over moderne stack websites op Contentful.com.

Ga naar Contentful.com
Digital Experience Stack.

Partnership met Contentful

Een organisatie die de stackgedachte omarmt is Contentful. Contentful is een API-first content management platform dat kan worden gebruikt om content te creëren, beheren en publiceren op elk digitaal kanaal. De content die in Contentful aangemaakt wordt, kan samenwerken met allerlei tooling en via verschillende API’s getoond worden. Zo is Contentful een waardevol schakelstuk binnen een Digital Experience Stack.

Voor Iquality als digital partner is het van wezenlijk belang om een relatie op te bouwen met organisaties die dezelfde open en samenwerkende gedachte hanteren. Zo kan de stackgedachte optimaal benut worden en kunnen andere tooling ook daadwerkelijk naar wens makkelijk gekoppeld worden.

We werken al een tijdje met Contentful voor een aantal klanten en wij zien het gebruiksgemak van het CMS. De open gedachte van het systeem maakt het Headless CMS een ware hub voor content en daarmee ideaal om te koppelen met allerlei andere software.

Wij willen graag de samenwerking verdiepen en daarmee nog meer waarde leveren aan onze klanten. Hierom zijn wij per augustus 2020 een partnership aangegaan met Contentful.

Kevin Zellmer, VP Partnerships bij Contentful, legt uit: “De vraag naar digitaal neemt toe, dus bedrijven hebben een sterk technologieplatform nodig, gekoppeld aan expertise in implementatie om hen te helpen opschalen. Dit is waar de samenwerking tussen Iquality en Contentful echt tot haar recht komt.”

Contentful.

De toekomst

Wij kijken ernaar uit om in de toekomst meer met Contentful samen te werken en samen klanten te bedienen die snel moeten kunnen schakelen om zo van waarde te kunnen blijven voor klanten.

Wil je meer weten over Contentful of over onze samenwerking? Neem dan contact met ons op.

Contact foto John van Beek.

Samen maken we jou slimmer

MAAK KENNIS MET JOHN

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Laten we samen ontdekken wat digitale technologie voor je kan betekenen.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

First you, then coding: wij ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en ondersteunen digitale oplossingen voor jouw verhaal.

John van Beek

Laat hier je bericht achter

Curious information
Hoe kunnen we u helpen?
Mogen wij jouw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over ons privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.