Iquality opent vestiging in Eindhoven

Igluu Iquality kantoor Eindhoven
Introductie

Dichtbij voor intensieve samenwerking

Je zou je kunnen afvragen of de locatie van een bedrijf nog van belang is in een wereld waar we altijd en overal online zijn, en samenwerken via offshoring en Skype normaal is.

Technologie en het bedrijfsleven

De impact van technologie op het bestaansrecht van bedrijven is steeds groter geworden; intensief samenwerken met verschillende disciplines wordt daarom steeds belangrijker. Onze zelfsturende en multidisciplinaire teams werken intensief samen met onze klanten en partners. In elke opdracht brengen we business ambities samen met creativiteit en informatietechnologie. Dit is voor een groot deel mensenwerk, waarbij human interaction van belang is.

Werken aan digitale innovatie

Met trots kondigen wij daarom de opening van onze tweede vestiging aan. Het kantoor is gevestigd in Igluu te Eindhoven (Lichttoren 32, Eindhoven). In de regio Eindhoven zitten verschillende klanten van ons, daarom was het voor ons een logische stap om ons tweede kantoor in deze regio te openen. We willen toegankelijk en bereikbaar zijn voor samenwerking; daarom vestigen we ons dichtbij onze klanten en werven we nieuwe medewerkers uit de regio. Onze visie, principes en kennis delen we ook op onze nieuwe vestiging, zo bouwen we verder aan ‘Get Smarter Every Day’.

Onze strategie is om op meerdere plaatsen in Nederland en op termijn in het buitenland aanwezig te zijn. We kiezen voor inspirerende omgevingen waar we ook werkplekken voor onze klanten kunnen faciliteren. We nodigen bedrijven graag uit om samen te gaan werken aan digitale innovatie; dit werkt vaak beter in een open en eigentijdse omgeving. Daarnaast voelt het weer als thuiskomen; Iquality is in 1994 als bedrijf gestart in Eindhoven.

  • Igluu Eindhoven buiten
  • Hal Igluu Eindhoven
  • Iquality medewerkers
  • Kantoor Igluu Iquality Eindhoven
Contact foto John van Beek.

Welkom in Eindhoven

John van Beek

Interesse in een rondleiding van ons nieuwe kantoor? Neem contact op met John.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

Ons doel is om mensen elke dag slimmer te maken. 

John van Beek

Word ook elke dag slimmer

Curious information
Hoe kunnen we u helpen?
Mag Iquality uw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over onze privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.