Labs

Luisteren naar pitch
Introductie

Iquality Labs: experimenteer met digitale ideeën, maak ze snel tastbaar.

Door de steeds snellere ontwikkeling van concurrentie en klantgerichter denken krijgen we steeds vaker de vraag: “Kunnen jullie ons niet helpen om ‘snel iets te maken’ in de vorm van een app, site of koppeling zonder dat we een heel project moeten draaien? We willen namelijk het idee dat we hebben snel uitwerken om iets tastbaars terug te kunnen koppelen aan de mensen in onze organisatie”. 

Ook krijgen we steeds vaker de vraag om uitleg over bepaalde (nieuwe) technologieën zoals blockchain en virtual reality.

Het lukt bedrijven steeds minder makkelijk om de snelheid aan te houden waarmee de alsmaar sneller gaande technologische ontwikkelingen zich voordoen. Voordat ze de juiste mensen hebben ingehuurd, een project hebben opgezet en nieuwe ideeën hebben ontwikkeld, zijn ze vaak na een paar maanden alweer door de realiteit ingehaald.

Experimenteren en leren

Zo is bij Iquality het idee ontstaan om onze klanten een experimenteerlab aan te bieden. Een sandbox waarbinnen ze risico’s kunnen nemen en tijd hebben om nieuwe ideeën uit te denken en te testen.

Op deze manier kunnen bedrijven zeer snel toetsen of een nieuw businessidee dat ze hebben het gewenste effect zal hebben. Noem het een realtime A/B test van een bedrijfsmodel.

Ook biedt het mogelijkheid in een zeer korte tijd kennis op te doen van een nieuwe technologie zoals bijvoorbeeld blockchain en die technologie te spiegelen aan het huidige of het nieuwe businessmodel.

Iquality Labs biedt de mogelijkheid om buiten de eigen dagelijkse locatie om met een open team van professionals te experimenteren en te werken aan nieuwe ideeën. Die ideeën maken we vervolgens ook tastbaar in de vorm van een ontwerp, app of applicatie of koppeling.

Zo test je bijvoorbeeld met een Microsoft Hololens of ontdek je of een koppeling met een externe API, zoals IBM's intelligente cloudcomputer Watson, nieuwe voordelen voor je klanten oplevert. Of je leert over blockchain en de potentiële kracht daarvan voor je eigen producten of doe je inspiratie op om een unieke combinatie te maken van verschillende producten die je al in huis hebt. De mogelijkheden zijn oneindig.

Hoe werkt het?

Elk Lab is anders. Bel ons op om samen te overleggen over welk Lab het beste bij je past. Alle vormen en maten zijn mogelijk. Ook geven wij zelf vaste Labs waarbij je de mogelijkheid hebt om je eigen businessmodel aan te vallen (Hack Your Company), een blockchain lab of een Sitecore-specifiek lab.

Comfort zone
  • We maken digitale dingen die jouw business versterken

Neem contact op

met John van Beek

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Laten we samen ontdekken wat digitale technologie voor je kan betekenen.

Wij worden geïnspireerd door nieuwsgierige mensen

Ons doel is om mensen elke dag slimmer te maken. 

John van Beek

Word ook elke dag slimmer

[curious information]
Hoe kunnen we u helpen?
Mag Iquality uw contactgegevens opslaan voor toekomstig contact?

Lees meer over onze privacy statement.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, daar ging iets mis

Probeer het later nogmaals.